Administratieve en secretariële vacatures


Wil je aan de slag in de administratie bij een leuk bedrijf? Ben jij communicatief sterk en klantgericht? Krijg jij energie van het nauwkeurig verwerken van informatie? Houd je van aanpakken en heb je een proactieve houding? Herken jij jezelf in veel van deze vragen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bekijk al onze administratieve vacatures online.

Salarisadministrateur, 32-40 uur, omgeving Nijmegen

Wil jij je eigen werktijden flexibel indelen en afstemmen op je privésituatie? Als salarisadministrateur verdien jij, afhankelijk van jouw werkervaring, tussen de € 2.300,00 en € 3.200,00 bruto per maand. Bij deze opdrachtgever is de sfeer gemoedelijk: wekelijks is er een borrel en er vindt regelmatig een personeelsuitje plaats. Interesse? Bekijk de vacature. 

Salarisadministrateur, 32-40 uur, omgeving Eindhoven

Wil jij je eigen werktijden bepalen en jezelf verder ontwikkelen op het gebied van salarisadministratie? Ga dan aan de slag bij onze opdrachtgever in de omgeving Eindhoven! We bieden jou een gezonde privé-werk balans, uitdaging en ontwikkelingskansen. Bekijk de vacature voor meer informatie. 

Salarisadministrateur, 32-40 uur, omgeving 's-Hertogenbosch

Ben jij een ervaren salarisadministrateur en wil jij werken in een hecht team? Je levert een bijdrage aan de uitbreiding van diensten en producten op het gebied van salarisadministratie en -advies. Naast dat resultaten tellen, is er ook aandacht voor jouw werkplezier. Meer weten? Bekijk snel de vacature.

Vacatures binnen administratie

Binnen administratie zijn verschillende functies. Afhankelijk van jouw kennis en interesses kun je een bepaalde specialisatie kiezen. Ga bijvoorbeeld aan de slag als administratief medewerker. De dagelijkse administratie bijhouden is een belangrijke taak en vraagt om secuur en nauwkeurig handelen. Verder neem je vaak de telefoon op en je zorgt ervoor dat alle kantoorbenodigdheden op voorraad zijn.

Binnen de tak administratie valt ook de functie van management assistent. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de directie en het management. Je regelt en onderhoud de planning, contracten en agenda’s. Daarnaast maak je notulen tijdens belangrijke vergaderingen en regel je facilitaire zaken.

Online vacaturebank van careerdesQ

Alle administratieve vacatures kun je vinden in de online vacaturebank van careerdesQ! We hebben vacatures voor verschillende functieniveaus, van starters tot seniors, in diverse branches. Voor iedere kandidaat vinden wij de perfecte opdrachtgever. Samen laten we je groeien.

Administratieve banen in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg

Bij careerdesQ geloven we dat succes en geluk in je werk alleen ontstaat wanneer je openstaat voor elkaars belangen en je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn de schakel tussen vraag en aanbod. Het belangrijkst vinden wij dat de baan en opdrachtgever goed bij jou passen.

CareerdesQ is werkzaam in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Kom jij uit een van deze provincies en is de administratieve wereld jou op het lijf geschreven? Schrijf je dan snel in. Laten we samen op zoek gaan naar de perfecte baan voor jou.