Administratieve vacatures vind je bij careerdesQ


Ben jij communicatief sterk, klantgericht en zet je graag de puntjes op de i? Haal jij voldoening uit het nauwkeurig verwerken van informatie en hou je van aanpakken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ontdek hier onze administratieve vacatures en vind de baan waar jij naar op zoek bent. 

Van contractbeheerder tot secretaresse en van planner tot administratief medewerker. Bekijk de openstaande vacatures en kom erachter welke functie het beste bij jou past. Staat er momenteel geen passende functie open? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen op zoek. 

Assistent accountant, 20-40 uur per week, omgeving Oss

Wil jij graag ondernemers uit het MKB, vrije beroepsbeoefenaars, non-profit organisaties en particulieren in allerlei branches adviseren en ondersteunen? Dat kan als assistent accountant bij onze opdrachtgever! Als assistent accountant bij dit gezellig Brabants accountantskantoor krijg je alle ruimte om te groeien in je rol.

Waarom kiezen voor careerdesQ?

 

Vacatures in de administratie, vindt jouw specialisatie

Binnen de administratie zijn verschillende soorten functies. Zo kun je aan de slag als administratief medewerker, waarbij je bezig bent met de dagelijkse administratie, van A tot Z. Een belangrijke taak die nauwkeurigheid en precisie vereist.

Binnen het werk als administratief medewerker ben je bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor het aannemen van telefoontjes, zorg je ervoor dat alle kantoorbenodigdheden op voorraad zijn en wijs je bezoekers de weg binnen het bedrijf.

Een andere interessante functie binnen de administratie is die van managementassistent. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de directie en het management. Je houdt je bezig met het regelen en onderhouden van de planning, contracten en agenda’s. Daarnaast leg jij alles vast in notulen tijdens belangrijke vergaderingen en regel je facilitaire zaken.

Dit zijn echter maar twee voorbeelden van de verschillende administratieve vacatures. Functietitels die je vaker in de administratie wereld voorbij ziet komen zijn onder andere:

Bovenstaande functies vind je in iedere branche. Zowel bij een zorginstelling, bij een bouwbedrijf, in de recreatie of in de horeca.

 

Salaris bij administratieve vacatures

Het salaris dat passend is bij een administratieve vacature hangt af van verschillende factoren. Zowel de branche, functie, aantal jaren ervaring en opleiding spelen hierbij een rol. Het is daarom goed om je hier tijdens het solliciteren in te verdiepen. Je arbeidsvoorwaarden zijn namelijk erg belangrijk.

Kijk daarin ook niet alleen naar de primaire arbeidsvoorwaarden, maar ook naar de secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan reiskostenvergoeding, het gebruik van een telefoon en laptop en een eventuele bonus of 13e maand.

 

Wij vinden je droombaan in Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Limburg.

CareerdesQ is werkzaam in meerdere provincies. We focussen ons op Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Limburg. Een lokale en oprechte persoonlijke aanpak is waarmee we ons onderscheiden van andere uitzendbureaus. We zijn pas tevreden wanneer we voor jou de beste match hebben gevonden. Kom eens langs en ervaar zelf de voordelen van onze aanpak. Laten we samen groeien.

Wil jij in een van deze regio’s werken in de administratieve branche? Schrijf je dan snel bij ons in, dan gaan wij op zoek naar de best passende vacature voor jou.

 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details