Administratieve vacatures in de zorg


Wil je aan de slag als administratief medewerker bij een leuk bedrijf? Ben jij communicatief sterk en klantgericht? Krijg jij energie van het nauwkeurig verwerken van informatie? Houd je van aanpakken en heb je een proactieve houding? Herken jij jezelf in veel van deze vragen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bekijk direct al onze administratieve vacatures.

Directiesecretaresse, 32-36 uur per week, omgeving 's Hertogenbosch

Afwisseling en gestructureerd werken: daar krijg jij energie van! Ben jij een ervaren directiesecretaresse met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Bij deze organisatie biedt je samen met twee secretaresses ondersteuning aan het volledige kantoor. Zie jij hier een mooie uitdaging in? Lees dan snel de volledige vacature en solliciteer. 

Vacatures binnen administratie

Binnen administratie zijn verschillende functies. Afhankelijk van jouw kennis en interesses kun je een bepaalde specialisatie kiezen. Ga bijvoorbeeld aan de slag als administratief medewerker. De dagelijkse administratie bijhouden is een belangrijke taak en vraagt om secuur en nauwkeurig handelen. Verder neem je vaak de telefoon op en je zorgt ervoor dat alle kantoorbenodigdheden op voorraad zijn.

Binnen de tak administratie valt ook de functie van management assistent. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de directie en het management. Je regelt en onderhoud de planning, contracten en agenda’s. Daarnaast maak je notulen tijdens belangrijke vergaderingen en regel je facilitaire zaken.

Online vacaturebank van careerdesQ

Alle administratieve vacatures kun je vinden in de online vacaturebank van careerdesQ! We hebben vacatures voor verschillende functieniveaus, van starters tot seniors, in diverse branches. Voor iedere kandidaat vinden wij de perfecte opdrachtgever. Samen laten we je groeien.

Administratieve banen in Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland en Utrecht

Bij careerdesQ geloven we dat succes en geluk in je werk alleen ontstaat wanneer je openstaat voor elkaars belangen en je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn de schakel tussen vraag en aanbod. Het belangrijkst vinden wij dat de baan en opdrachtgever goed bij jou passen.

CareerdesQ is werkzaam in Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland en Utrecht. Kom jij uit een van deze provincies en is de administratieve wereld jou op het lijf geschreven? Schrijf je dan snel in. Laten we samen op zoek gaan naar de perfecte baan voor jou.