Commerciële vacatures


Ben jij op zoek naar een leuke commerciële baan? Wij zijn de schakel tussen vraag en aanbod. Onze opdrachtgevers bieden relevante sales vacatures en commerciële vacatures. We vinden het belangrijk dat een baan goed bij jou past en dat er een goede werkrelatie ontstaat. Ben jij degene die het beste bij een vacature past?

Recruiter careerdesQ, 36 - 40 uur per week, Oss

Werken met enthousiaste, eerlijke en gedreven collega's, dat is iets voor jou! Als recruiter heb je bij ons een dynamische functie met een divers takenpakket. Uitdaging en afwisseling maakt het werk leuk en daar deins je niet voor terug. Ben jij op korte termijn beschikbaar voor 36-40 uur per week en heb je een commerciële drive? 

Recruiter zorgdesQ, 32-40 uur per week, Breda

ZorgdesQ is op zoek naar versterking van een recruiter! Als recruiter heb je bij ons een dynamische functie met een divers takenpakket. Wil jij werken in een enthousiast, hecht team waar naast hard werken ook veel gelachen wordt? De werksfeer is informeel maar professioneel en de lijnen in onze organisatie zijn kort. Het werken bij zorgdesQ is dynamisch en eigen inbreng en initiatief wordt erg gewaardeerd. Meer weten? Lees dan snel verder.

Business development manager, 36 uur per week, Houten

Ben jij die nieuwe commerciële collega met een netwerk in de gezondheidszorg? Dan is dit team op zoek naar jou! Jij weet namelijk als geen ander een salesstrategie op te stellen en deze te vertalen naar concrete resultaten. Herken je jezelf hierin? Lees dan snel verder. 

Recruiter careerdesQ, 36 - 40 uur per week, Breda

Een super gave werkplek in hartje Breda en onderdeel zijn van een klein hecht team waar naast hard gewerkt ook veel gelachen wordt? Dat kan als recruiter bij careerdesQ! Je hebt bij ons een dynamische functie met een divers takenpakket. Uitdaging en afwisseling maakt het werk leuk en daar deins je niet voor terug. Ben jij op korte termijn beschikbaar voor 36-40 uur per week en heb je een commerciële drive?

Sales consultant careerdesQ, 40 uur per week, Oss

Vind jij werkgeluk en samen groeien ook zo belangrijk? Dan zit jij als sales consultant bij careerdesQ echt op je plek. Bij careerdesQ kom je terecht in een hecht team met een open cultuur waarbij gelijkwaardigheid hoog in het vaandel staat. Klaar om samen écht ergens aan te bouwen? Solliciteer dan snel.

Sales consultant, 40 uur per week, Breda

Samen groeien, onderdeel zijn van een hecht team en streven naar een gezamenlijk doel, hoe klinkt dat voor jou? Ter uitbereiding van team zorgdesQ zijn we op zoek naar een (sales) consultant voor ons kantoor in hartje Breda. Vind jij het leuk om verbinding te maken en te onderhouden met mensen? Lees dan snel verder! 

Commercieel medewerker binnendienst, Tuinbouw, omgeving Druten

Werken in een klein succesvol team die met veel plezier en energie aan het werk is? Als commercieel medewerker binnendienst coördineer je transportbewegingen, ondersteun je verkopers en zorg je voor de in- en verkoop van plantmateriaal. Deze organisatie is namelijk gespecialiseerd in exclusieve tuinbouwprojecten door heel Europa. Wanneer jij een brede kennis hebt van bomen en planten, bekend bent met de boomkwekerij en bovendien de Engelse en Nederlandse taal goed beheert, kan dit weleens jouw nieuwe uitdaging worden! 

Online vacaturebank van careerdesQ

Vacatures in sales kun je vinden in de online vacaturebank van careerdesQ! We hebben vacatures voor verschillende functieniveaus, van starters tot seniors in diverse branches. Graag gaan we op zoek naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Groot aanbod commerciële en sales vacatures

De commerciële vacatures in ons aanbod zijn zeer gevarieerd. Vertaal commerciële doelstellingen naar verkoopresultaten of ontwikkel het complete commerciële beleid. Er zijn vacatures voor verschillende rollen zodat je iets kunt vinden dat bij jouw wensen en vaardigheden past. Een aantal taken die binnen een commerciële rol horen zijn het stellen van targets, een verkoopteam motiveren, klanten werven, klanten binden en de markt analyseren.

De ideale kandidaat

Afhankelijk van de functie en het bedrijf kan er bepaalde branche specifieke kennis nodig zijn. Commercieel inzicht en overtuigingskracht zitten in je als je geschikt bent voor een baan in de verkoop. Ideale kandidaten kunnen commerciële kansen ontdekken.
Ben jij de geschikte kandidaat die een commerciële vacature of sales vacature uit ons aanbod gaat vervullen? Solliciteer dan direct!

Zit jouw ideale match er nog niet bij? Schrijf je dan in om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures. Via een mail krijg je direct alle commerciële vacatures en sales vacatures binnen handbereik.

Haal nog meer voldoening uit je werk

Je wordt niet zomaar een topverkoper. Je moet je goed in kunnen leven in de klant en begrijpen waar zij behoefte aan hebben zodat jij hier op in kunt spelen. Ook is het belangrijk dat je niet verlegen bent. Je durft op mensen af te stappen, hebt een proactieve houding en bent enthousiast over datgene dat je verkoopt. Is dit herkenbaar? Dan koppelen we je graag aan de geschikte opdrachtgever.

Bekijk alle commerciële vacatures en sales vacatures in ons aanbod en wij helpen je graag aan de ideale baan. Voorbeelden van functies zijn accountmanager, verkoper, vertegenwoordiger of klantenservice medewerker.

Commerciële banen in regio Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland en Utrecht

CareerdesQ is werkzaam in diverse regio’s, namelijk Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland en Utrecht. Kom jij uit een van deze regio’s en is de commerciële wereld jou op het lijf geschreven? Zorg dan dat je je snel bij ons inschrijft en op zoek gaat naar dé vacature voor jou.