Vacatures commercieel medewerker


Gaat jouw commerciële hart sneller kloppen bij het behalen van uitdagende targets, het motiveren van het verkoopteam en het werven en binden van klanten? Je stroopt het liefst dagelijks je mouwen op om de beste verkoopcijfers te behalen en een hoge klanttevredenheid. Herkenbaar? Daar weet het team van careerdesQ wel raad mee. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Samen kijken we bij welk bedrijf je iedere dag kunt knallen.

Loop eens binnen bij careerdesQ. De deur staat open voor een goed gesprek en kopje koffie. Daarna zijn wij degene die knallen om de best passende commercieel medewerker vacatures aan je te matchen.

Sales consultant, 32-40 uur per week, Oss

Samen groeien, onderdeel zijn van een hecht team en streven naar een gezamenlijk doel, hoe klinkt dat voor jou? Ter uitbreiding van het team van zorgdesQ zijn we op zoek naar een sales consultant. Als consultant heb je een dynamische functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en uitdaging!

Waarom kiezen voor careerdesQ

 

Een dag van een commercieel medewerker

Er is genoeg vraag naar commerciële medewerkers. Dat is altijd goed nieuws. Je hebt dan ook keuze uit verschillende soorten bedrijven en branches. Maar weet je ook wat je mag verwachten? Over het algemeen zijn de globale taken van een commercieel medewerker hetzelfde. Denk aan het stellen van targets, een verkoopteam motiveren, klanten werven, klanten binden en de markt analyseren. 

Werkdag van een commercieel medewerker

Je dag begint met rustig opstarten. Even een kop koffie of thee en tegelijkertijd bijkletsen met collega’s over de belangrijkste zaken die spelen. Dan is het tijd om je mailbox bij te werken. Want wie weet heeft die grote potentiële klant nog gereageerd op je aanbod. 

Na het beantwoorden van je belangrijkste mailtjes heb je nog een overleg staan met de salesafdeling. Hier bespreken jullie waar de focus op ligt, welke targets je hebt gehaald en bepalen jullie de belangrijkste kansen. Na het overleg zit je vol energie om door te pakken.

De middag wisselt zich vooral af met het beantwoorden van mail en telefoontjes. Het opbouwen van klantrelaties is dan ook een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Natuurlijk plan je ook nog voldoende tijd om klanten op te bellen om ze een aanbod te doen die ze niet kunnen weigeren. Wanneer je deze netjes hebt opgevolgd zit je werkdag er alweer op. Je vervelen, dat doe je zeker niet! 

 

Commerciële banen bij careerdesQ

Commercieel medewerker vacatures komen in allerlei soorten en maten voorbij. De verwarring is niet gek. Zo gebruiken werkgevers verschillende functietitels die zo goed als hetzelfde zijn als de functie van commercieel medewerker. De functieomschrijving kan verschillen, maar in de basis gaat het om een commerciële baan.

Verschillende functietitels voor commercieel medewerker:

 

Groot aanbod commerciële en sales vacatures

Bij careerdesQ bieden we een gevarieerd aanbod aan commerciële en sales vacatures. Zie je door de bomen het bos niet meer? Of ben je benieuwd welke branche het beste past bij jouw wensen en vaardigheden? Met jarenlange ervaring helpen we je aan de juiste baan.  

Misschien zit jouw ideale match er op dit moment niet bij. Schrijf je dan in om op de hoogte te blijven van de nieuwste commercieel medewerker vacatures. Via een mail hoor je dan als eerste wanneer we dé baan voor je hebben gevonden.

Commercieel medewerker salaris

Met jouw commerciële insteek en talent voor onderhandelen is het commercieel medewerker salaris zeker niet onbelangrijk. Natuurlijk is bij het arbeidsvoorwaardengesprek vaak ruimte om je skills op de proef te stellen. Een werkgever geeft je een aanbod op basis van je ervaring, opleiding en het aantal uur dat je werkt.

Vraag ook naar de secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris is een werktelefoon en misschien een auto van de zaak (wanneer je ook als buitendienst aan de slag gaat) iets wat niet mag ontbreken. Kijk daarom altijd naar het totaalplaatje, in plaats van alleen naar het salaris.

 

Commerciële banen in regio Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Limburg

CareerdesQ richt zich op de regio’s Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Limburg. Onze vacatures liggen dan ook in deze regio’s. Een lokale en oprechte persoonlijke aanpak is waarmee we ons onderscheiden van andere uitzendbureaus. We zijn pas tevreden wanneer we voor jou de beste match hebben gevonden. Kom eens langs en ervaar zelf de voordelen van onze aanpak.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van de nieuwste commercieel medewerker vacatures? Schrijf je in en we gaan op zoek naar de beste vacature voor jou.

 

Veelgestelde vragen

Wat doet een commercieel medewerker?

Aan jou als commercieel medewerker om de producten en/of diensten van een bedrijf aan de man te brengen. Met jouw commercieel inzicht en overtuigingsvermogen weet je mensen enthousiast te maken, of het nu persoonlijk of telefonisch is. Daarnaast zet je jezelf in om met de bestaande klanten een goede relatie te onderhouden.

Wat is het commercieel medewerker salaris?

Hoe hoog het commercieel medewerker salaris is, hangt af van je ervaring, opleiding en het aantal uren dat je werkt.

Welke opleiding voor commercieel medewerker?

Wanneer je aan de slag wilt als commercieel medewerker dan geeft de opleiding bedrijfskunde, accountmanager of medewerker marketing en communicatie je een goede basis. Sommige bedrijven kiezen ervoor om je intern op te leiden of je door te laten groeien naar commercieel medewerker.

 

 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details