Uitzenden en detacheren

‘Onze mensen, onze kracht’ is het motto van careerdesQ en de basis van ons succes. Via careerdesQ schakel je gemotiveerde medewerkers in die weten wat er speelt in jouw sector en op de werkvloer. Iedere medewerker is gediplomeerd en vakbekwaam voor de werkzaamheden die ze zullen verrichten.

De werkwijze is conform NBBU CAO uitzendkrachten met de fasesystematiek, er is normering NEN 4400-1 en onder SNA certificering van Pay for People B.V. welke ook beschikt over een WKA verklaring betalingsgedrag van de Belastingdienst. Hierdoor ben je als opdrachtgever verzekerd van correct en gecontroleerd betalingsgedrag betreffende Omzetbelasting, Loonbelasting en Sociale verzekeringspremies. CareerdesQ zet hiermee een goede en erkende dienstverlening in en tevens volledige vrijwaring op de wet Ketenaansprakelijkheid.

Vrijblijvend een afspraak plannen?

Kunnen wij jou helpen bij het uitzenden of detacheren van personeel en sluit onze werkwijze aan bij jouw zorgorganisatie? Neem dan eens contact met ons. We plannen graag een kennismakingsgesprek.

    Kunnen wij je helpen?

    Neem contact op