Uitzenden en detacheren

CareerdesQ is een detachering- en uitzendbureau en specialist in het bemiddelen, begeleiden, werven en selecteren van personeel. Het leveren van gemotiveerd, gediplomeerd en vakbekwaam personeel is waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Dit doen we voor verschillende sectoren:

  • Administratief 
  • Logistiek
  • Commercieel
  • ICT & Automatisering
  • Klantenservice 
  • Facilitair 

 

Uitzenden

Iedere organisatie is anders. Het is belangrijk dat vast, maar ook tijdelijk personeel goed aansluit bij de cultuur, de werkwijze en denkwijze van het bedrijf. De juiste match vinden: dat is waar careerdesQ voor gaat. Dit doen we door in gesprek te gaan, en te blijven, met werkgever en kandidaat.

Detacheren 

In iedere sector is voldoende bezetting op de werkvloer belangrijk. Wanneer de vraag naar diensten of producten toeneemt of er uitval van medewerkers ontstaat wil je snel kunnen schakelen. Het vinden van passend en deskundig personeel kan veel tijd kosten. Tijd die je liever in andere zaken investeert. Daarom is careerdesQ graag de partner die jou uit de brand helpt. 

Als detacheringsbureau voldoen wij aan de norm NEN 4400-1, waarmee wij ons SNA keurmerk hebben behaald. Hierdoor ben jij als organisatie verzekerd van correct en gecontroleerd betalingsgedrag wat betreft de omzetbelasting, loonbelasting en sociale verzekeringspremies. Hiermee kan careerdesQ goede en erkende dienstverlening leveren. Tevens hebben we daardoor volledige vrijwaring op de wet ketenaansprakelijkheid.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details