Werving & selectie

Wij zijn je ook van dienst als er behoefte is aan een permanente invulling van de vacature(s). Samen met jou bepalen we de wervingsstrategie en de vereisten waaraan de kandidaat moet voldoen. Wij hebben een eenvoudige maar effectieve werkwijze.

Vrijblijvend een afspraak plannen?

Kunnen wij jou helpen bij het werven en selecteren van personeel en sluit onze werkwijze aan bij jouw zorgorganisatie? Neem dan eens contact met ons. We plannen graag een kennismakingsgesprek.

  Werkwijze


  Werving en screening

  Vanuit een duidelijke opdracht maken we een voorselectie van geschikte kandidaten en wordt per kandidaat een uitgebreid antecedenten onderzoek uitgevoerd.

  Persoonlijk gesprek

  Er worden geschikte kandidaten geselecteerd op diverse hard- en soft skills. Vervolgens voeren wij met geschikte kandidaten een persoonlijk gesprek om een compleet beeld te krijgen.

  Voordracht van selectie

  De uiteindelijke selectie wordt aan je voorgedragen en samen bespreken we welke kandidaten voor een kennismakingsgesprek worden uitgenodigd.

  Kennismakingsgesprek

  Er worden kennismakingsgesprekken georganiseerd op een door jou gekozen locatie, datum en tijdstip. Het is bij zorgdesQ gebruikelijk om de consultant aanwezig te laten zijn bij het eerste gesprek ter ondersteuning van het proces.

  Verdere procedure

  Na het eerste gesprek bepaal je met welke kandidaat de procedure wordt vervolgt en hoe de verdere procedure er uit ziet. Doorgaans is dat een tweede gesprek en een arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

  Afronden

  Pas nadat jullie in het arbeidsvoorwaardelijk gesprek tot wederzijds akkoord komen voor in dienst treden, brengt careerdesQ de werving en selectie fee in rekening voor de bewezen diensten.

  Interesse om met ons samen te werken? Neem contact met ons op via 085-2732252.

  Kunnen wij je helpen?

  Neem contact op