Financiële vacatures


Ben jij dol op cijfers, nauwkeurig en heb je oog voor details? Dan is een baan in de financiële wereld is dan echt iets voor jou! CareerdesQ heeft meerdere vacatures op het gebied van finance. Wij hebben financiële vacatures op verschillende functieniveaus. Bekijk snel onze vacatures en zie of jouw perfecte baan er tussen staat.

Geen vacatures gevonden

Banen in de financiële sector

De financiële vacatures bij careerdesQ zijn zeer gevarieerd. Ga bijvoorbeeld aan de slag als salarisadministrateur. In deze functie zorg je ervoor dat de salarissen van alle medewerkers van een bedrijf juist en op tijd worden betaald. Je zorgt er ook voor dat de loonbelasting en andere kosten betaald worden aan de overheid. In deze financiële functie moet je nauwkeurig en gestructureerd werken.

Houd je liever de boekhouding bij? Ga dan aan de slag als financieel medewerker. Je zorgt dat alle cijfers kloppen en de administratie up-to-date is. Als financieel medewerker moet je zorgvuldig en foutloos kunnen werken.

Financiële banen in regio Noord-Brabant, Gelderland en Limburg

Staat jouw droombaan niet tussen onze financiële vacatures? Schrijf je dan snel in zodat wij samen met jou op zoek kunnen gaan naar een geschikte functie. Bij CareerdesQ vinden we het belangrijk dat een baan goed bij jou past en dat er een goede werkrelatie ontstaat.

CareerdesQ is werkzaam in meerdere provincies, namelijk Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Wil jij in een van deze regio’s werken en is de financiële wereld jou op het lijf geschreven? Schrijf je dan snel bij ons in, dan gaan wij op zoek naar dé vacature voor jou.

Meld je aan voor onze job-alert

Je kunt ook gebruik maken van onze job-alert. Hiermee geven we je direct een seintje als er een nieuwe vacature online staan in jouw vakgebied. Houd je mail dus in gaten voor jouw droombaan!