HR Medewerker vacatures


Wil jij aan de slag als een HR-professional? Bij careerdesQ hebben verschillende vacatures voor jou! Je hebt ons niet nodig om een baan te vinden, wél om de best passende baan te vinden. Zit er een vacature bij die bij jou past? Solliciteer gemakkelijk via de website en wie weet werk jij straks in de HR branche. Jij doet waar jij goed in bent, wij zorgen dat jij op je plek zit waar je werkt.

Geen vacatures gevonden

Waarom kiezen voor careerdesQ?

 

Wat is een HR medewerker?

Een HR-medewerker is onderdeel van de HR afdeling (Human Resources) binnen een bedrijf. De HR-medewerker is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de werknemers op het gebied van personeelszaken. Dit omvat onder andere het werven en selecteren van nieuwe werknemers, het opstellen van arbeidscontracten en het beoordelen van werknemers.

De HR-medewerker is het eerste aanspreekpunt van werknemers als het gaat om personeelszaken en persoonlijke issues. 

Dit zijn je belangrijkste taken:

 

Een dag van een HR medewerker

Een dag uit het leven van een HR-medewerker kan enorm variëren. Hoe een dag eruitziet is onder andere afhankelijk van de industrie waarin het bedrijf opereert, de grootte van het bedrijf en de specifieke functie van de HR-medewerker. Over het algemeen ligt bij alle HR-medewerkers de focus op de personeelszaken. De werkzaamheden die daarbij komen kijken verschillen. 

Werkdag van een HR medewerker

De dag begint rustig met een kopje koffie of thee achter je bureau. Je kletst even met je collega over het afgelopen weekend en opent vervolgens je mail. Benieuwd of er al reacties zijn binnengekomen op de vacature die je voor het weekend online hebt gezet. 

Na het lezen van je mail sluit je aan bij de weekstart van het management. Hier bespreek je met hen de lopende personeelszaken en de planning. Ze geven aan voor welke functies ze nog op zoek zijn naar nieuwe collega’s, zodat jij nog verder kunt met het werven van medewerkers. Aan het eind van de meeting krijg je een telefoontje van de receptioniste, de sollicitant waar je gesprek mee hebt is er al. 

Na het sollicitatiegesprek heb je nog even tijd om je mail verder bij te werken en dan is het alweer tijd om te lunchen. Deze keer ga je mee wandelen met je collega’s. 

Eenmaal weer op kantoor ga je verder met het uitwerken van de nieuwe arbeidsvoorwaarden. Na overleg met het personeel zijn er verschillende nieuwe wensen naar voren gekomen. Om de belangen van het personeel zo goed mogelijk te kunnen behartigen, ga je deze uitwerken en bespreken met het management. 

Tussendoor komen er nog wat medewerkers bij je langs met vragen over hun verlof en wijzigingen in hun persoonlijke situatie. Je helpt ze direct, zodat ook zij weer verder kunnen met waar ze mee bezig waren. 

Tijd om naar huis te gaan. Een drukke maar productieve start van de week. Dat belooft veel goeds!

 

HR vacatures bij careerdesQ

Er worden verschillende soorten functietitels gebruikt door bedrijven in de HR branche. De meest voorkomende termen in een vacature als HR medewerker zijn HR medewerker of HRM (human resource management) medewerker. Daarnaast verschilt het per bedrijf wat de werkzaamheden zijn die bij de functie passen. Wil jij graag meer weten? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we welke vacature perfect aansluit bij jouw profiel. 

Staat er momenteel geen vacature tussen die je aanspreekt? Schrijf je dan in om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures in de HR branche. Zo hoor jij als eerste welke vacatures er toegevoegd zijn aan het aanbod van careerdesQ. 

 

Salaris HR medewerker

De primaire arbeidsvoorwaarden spelen een belangrijke rol bij het zoeken naar een nieuwe baan. Het salaris van een HR-medewerker is afhankelijk van verschillende factoren zoals ervaring, opleiding en het bedrijf. 

Daarnaast zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook erg belangrijk. Denk hierbij aan reiskostenvergoeding, het gebruik van een telefoon en laptop en een eventuele prestatiebonus. Belangrijk om mee te nemen in je overweging naar een nieuwe baan.

 

Wij vinden je droombaan

CareerdesQ is werkzaam in meerdere provincies. We focussen ons op Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Limburg. Een lokale en oprechte persoonlijke aanpak is waarmee we ons onderscheiden van andere uitzendbureaus. We zijn pas tevreden wanneer we voor jou de beste match hebben gevonden. Kom eens langs en ervaar zelf de voordelen van onze aanpak.

Wil jij in een van deze regio’s werken en is de HR-wereld jou op het lijf geschreven? Schrijf je dan snel bij ons in, dan gaan wij op zoek naar dé vacature voor jou.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een HR-medewerker?

De HR-medewerker is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de personeelszaken van het bedrijf. Dit omvat onder andere het werven en selecteren van nieuwe werknemers, het opstellen van arbeidscontracten en het beoordelen van werknemers.

Wat zijn de vereisten voor een functie als HR-medewerker?

De vereisten variëren afhankelijk van de functie en het bedrijf. Over het algemeen wordt bij een HR functie een diploma in personeelszaken, psychologie, sociologie of HR vereist. Daarnaast zijn de volgende vaardigheden ook vaak een vereisten:

Wat is het salaris van een HR-medewerker?

Het salaris van een HR-medewerker is afhankelijk van verschillende factoren zoals ervaring, opleiding en het bedrijf. 

Hoe solliciteer ik op een vacature?

Je kunt direct solliciteren door bij de vacature op de ‘solliciteer direct’ button te klikken. Twijfel je of de vacature wel helemaal bij je past of wil je graag hulp? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Samen gaan we voor de perfecte match. 

 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details