HR vacatures


Wil jij aan de slag als een HR-professional? Bij careerdesQ hebben verschillende vacatures voor jou! Je hebt ons niet nodig om een baan te vinden, wél om de best passende baan te vinden. Zit er een vacature bij die bij jou past? Solliciteer gemakkelijk via de website en wie weet werk jij straks in de HR branche. Jij doet waar jij goed in bent, wij zorgen dat jij op je plek zit waar je werkt.

Geen vacatures gevonden

Beschik jij over de juiste vaardigheden voor een HR-baan?

Beschik jij over goede sociale vaardigheden, overtuigingskracht en bied jij graag een luisterend oor? Dan is een baan in de HR echt iets voor jou! Wij hebben vacatures voor bijvoorbeeld HR-medewerkers en recruiters op diverse locaties in Nederland. We hebben functies beschikbaar op diverse niveaus, van mbo tot universitair. Of je nu op zoek bent naar een startersfunctie of een volgende stap in je carrière, wij vinden de passende baan voor jou!

Werken bij careerdesQ

Waarom zou jij bij careerdesQ willen werken? Bij careerdesQ kijken we echt naar wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Jij staat als persoon centraal, want jij hoort bij ons team en we zijn er altijd voor je! We geven elkaar de ruimte om elkaar en elkaars belangen te begrijpen. Dit doen we door tijd en aandacht te geven aan jou als persoon. Of je nu op zoek bent naar een langdurige opdracht, een vaste baan of flexibele inzet, wij helpen je hiermee graag verder.