ICT Vacatures


Ben jij technisch onderlegd en heb je een passie voor programmeren? Dan is werken in de ICT echt iets voor jou! CareerdesQ brengt vraag en aanbod in de arbeidsmarkt op een persoonlijke manier bij elkaar. Wij zorgen ervoor dat we op basis van jouw wensen de perfecte baan voor jou vinden.

Al onze ICT vacatures kun je in de online vacaturebank van careerdesQ vinden! We hebben vacatures voor verschillende functieniveaus, van starters tot seniors. Graag meer informatie over een specifieke vacature? Neem contact met ons op.

Software specialist Industriële Automatisering, omgeving Veghel

Ben jij die Software specialist die wij zoeken voor onze opdrachtgever in de omgeving Veghel? Heb jij affiniteit met industriële automatisering en ERP-informatiesystemen en ben je daarnaast klantgericht en communicatief sterk? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Sluit het profiel toch niet helemaal aan? Solliciteren kan toch! We zullen dan altijd voor jou op zoek gaan naar een soortgelijke passende functie. Bekijk de vacature voor meer informatie. 

Software engineer, omgeving Oss

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Software Engineer? Je krijgt een functie waarin jij je ideeën en creativiteit in kwijt kunt. Daarnaast heb je een verantwoordelijke taak waarbij je de klantwens om moet zetten in een technische oplossing waar het montageteam mee aan de slag kan. Je bent dagelijks in de weer om zowel voor de klant als voor je collega’s ervoor te zorgen dat alles technisch duidelijk is. Interesse? Bekijk snel de vacature!

Verschillende functies binnen ICT

Ben je het liefst de hele dag bezig met programmeren, dan is een functie in de ICT echt iets voor jou. Er zijn veel verschillende soorten developers. Vind je het leuk om websites toegankelijk, gebruiksvriendelijk en responsive te maken? Typ je vloeiend programmeertalen zoals HTML, CSS en Javascript? Dan is front-end developer echt iets voor jou!

Ben je toch meer thuis in de multi-paradigma programmeertaal C#? Ga dan aan de slag als C# .net developer. Bij elke functie kom je terecht bij een geschikte opdrachtgever. Het is pas een match als je het meeste uit je baan kunt halen. Wij helpen graag bij het gehele traject.

Software engineer

Ben je op zoek naar een functie waar meer bij komt kijken dan alleen programmeren? Bekijk dan onze vacatures voor software engineer eens. Het werk van een software engineer is breder dan dat van een programmeur of developer. Je ontwikkelt, schrijft, implementeert, test, verbeterd en onderhoud software. Je zet de wensen, problemen of vragen van de opdrachtgever moeiteloos om naar concrete software-oplossingen.

ICT vacatures in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg

CareerdesQ is werkzaam in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Kom jij uit een van deze provincies en is de wereld van ICT jou op het lijf geschreven? Zorg dan dat je je snel bij ons inschrijft, dan gaan wij samen met jou op zoek gaat naar dé baan voor jou.