Kandidaten


Onze werkwijze met kandidaten

Wij zetten ons in om zoveel mogelijk professionals met plezier aan het werk te laten gaan. We kijken naar jouw wensen en behoeften en helpen je graag aan het werk. Wij streven naar een goede samenwerking met al onze kandidaten. Daarom werken wij aan de hand van deze vijf beloftes:

  • Wij komen onze afspraken na, want afspraak is afspraak. 
  • Wij houden je altijd up-to-date over lopende zaken. 
  • Wij zien erop toe dat je tijdig wordt betaald. 
  • Wij garanderen dat je eigen regie houdt over je carrière. 
  • Wij ondersteunen je met jouw zakelijke groei. 

Neem contact met ons op

Overweeg je om met ons samen te werken? Dan kun je op verschillende manieren contact opnemen. Laat een terugbelverzoek achter, solliciteer op één van onze vacatures of schrijf je direct bij ons in. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 085-273 22 52. We informeren je graag over de mogelijkheden en inventariseren jouw wensen.

Intake

Tijdens de intake maken we kennis met elkaar en vragen we jouw behoeften verder uit. Één van onze recruiters wordt jouw vaste contactpersoon en hij of zij vertelt jou meer over onze manier van samenwerken. Na jouw goedkeuring gaan we aan de slag. Je wordt met je cv en beschikbaarheid voorgesteld bij opdrachtgevers. De benodigde documenten, zoals ID-bewijs, diploma’s en eventuele VOG worden door ons gescreend.

Kennismaking opdrachtgever

Er wordt een kennismakingsgesprek georganiseerd bij de opdrachtgever waar we jou hebben voorgesteld. Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden, heb je een contactmoment met jouw recruiter om te bespreken hoe het is gegaan. Vervolgens plan je een tweede gesprek óf loop je een dag mee.

Overeenkomst

Alle afspraken leggen we vast in een overeenkomst en/of opdrachtbrief met alle partijen. We nodigen je uit bij ons op kantoor om samen de overeenkomst te tekenen.

Aan het werk

Als je via ons aan het werk bent blijven we natuurlijk betrokken bij jou en je werkzaamheden. Jouw recruiter zal regelmatig contact met je opnemen om te vragen hoe het graag. Dit gebeurt telefonisch, maar we plannen af en toe ook een afspraak en drinken samen een kop koffie.

Evaluatie

Een paar keer per jaar zullen we samen met jou en eventueel de opdrachtgever waar je werkt evalueren.

Service

Naast onze dienstverlening bieden we onze kandidaten nog veel meer. Wanneer je ons volgt op social media, komen er regelmatig leuke berichten voorbij die interessant zijn voor jou én natuurlijk krijg je tijdens de feestdagen een leuk presentje.

Review

Jouw mening is belangrijk voor ons! Hoe ervaar jij onze samenwerking? Laat een review achter via Google.

Borrels

Jaarlijks organiseren we verschillende borrels en kandidatenevents, om verbinding te creëren met onze kandidaten en als blijk van waardering.

Vacatures


Administratief medewerker, 24-36 uur per week, omgeving Leiden

Doorgroeimogelijkheden, een uitgebreid inwerktraject én uitzicht op een vast dienstverband: dat krijg je allemaal bij deze administratieve functie! Heb jij een secretariële mbo-opleiding afgerond en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Leiden? Lees dan snel deze gehele vacature. 

Administratief medewerker, 40 uur per week, omgeving Arnhem

Wil jij graag aan de slag in een functie waar je al jouw administratieve kwaliteiten kan laten zien? Ga dan aan het werk als allround administratief medewerker bij onze opdrachtgever! Je komt te werken bij een organisatie waar je op de vrijdagmiddag gezellig gaat borrelen met een potje tafeltennis, dartbord en biljart! Meer weten?

Logopedist, 14 uur per week, omgeving Waalwijk

Wil jij eraan bijdragen dat kinderen zich beter kunnen uitdrukken en zich begrepen voelen? Ga dan aan de slag als logopedist bij onze opdrachtgever in de omgeving Waalwijk! Je ontvangt een bruto maandsalaris van minimaal €2.938,- en maximaal €4.304,- en je kunt zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen. Meer weten?

Commercieel medewerker binnendienst, Tuinbouw, omgeving Druten

Werken in een klein succesvol team die met veel plezier en energie aan het werk is? Als commercieel medewerker binnendienst coördineer je transportbewegingen, ondersteun je verkopers en zorg je voor de in- en verkoop van plantmateriaal. Deze organisatie is namelijk gespecialiseerd in exclusieve tuinbouwprojecten door heel Europa. Wanneer jij een brede kennis hebt van bomen en planten, bekend bent met de boomkwekerij en bovendien de Engelse en Nederlandse taal goed beheert, kan dit weleens jouw nieuwe uitdaging worden!