Kandidaten


Onze werkwijze met kandidaten

Of laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen bespreken waar je naar op zoek bent!

  Wij zetten ons in om zoveel mogelijk professionals met plezier aan het werk te laten gaan. We kijken naar jouw wensen en behoeften en helpen je graag aan het werk. Wij streven naar een goede samenwerking met al onze kandidaten. Daarom werken wij aan de hand van deze vijf beloftes:

  • Wij komen onze afspraken na, want afspraak is afspraak. 
  • Wij houden je altijd up-to-date over lopende zaken. 
  • Wij zien erop toe dat je tijdig wordt betaald. 
  • Wij garanderen dat je eigen regie houdt over je carrière. 
  • Wij ondersteunen je met jouw zakelijke groei. 

  Neem contact met ons op

  Overweeg je om met ons samen te werken? Dan kun je op verschillende manieren contact opnemen. Laat een terugbelverzoek achter, solliciteer op één van onze vacatures of schrijf je direct bij ons in. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 085-273 22 52. We informeren je graag over de mogelijkheden en inventariseren jouw wensen.

  Intake

  Tijdens de intake maken we kennis met elkaar en vragen we jouw behoeften verder uit. Één van onze recruiters wordt jouw vaste contactpersoon en hij of zij vertelt jou meer over onze manier van samenwerken. Na jouw goedkeuring gaan we aan de slag. Je wordt met je cv en beschikbaarheid voorgesteld bij opdrachtgevers. De benodigde documenten, zoals ID-bewijs, diploma’s en eventuele VOG worden door ons gescreend.

  Kennismaking opdrachtgever

  Er wordt een kennismakingsgesprek georganiseerd bij de opdrachtgever waar we jou hebben voorgesteld. Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden, heb je een contactmoment met jouw recruiter om te bespreken hoe het is gegaan. Vervolgens plan je een tweede gesprek óf loop je een dag mee.

  Overeenkomst

  Alle afspraken leggen we vast in een overeenkomst en/of opdrachtbrief met alle partijen. We nodigen je uit bij ons op kantoor om samen de overeenkomst te tekenen.

  Aan het werk

  Als je via ons aan het werk bent blijven we natuurlijk betrokken bij jou en je werkzaamheden. Jouw recruiter zal regelmatig contact met je opnemen om te vragen hoe het graag. Dit gebeurt telefonisch, maar we plannen af en toe ook een afspraak en drinken samen een kop koffie.

  Evaluatie

  Een paar keer per jaar zullen we samen met jou en eventueel de opdrachtgever waar je werkt evalueren.

  Service

  Naast onze dienstverlening bieden we onze kandidaten nog veel meer. Wanneer je ons volgt op social media, komen er regelmatig leuke berichten voorbij die interessant zijn voor jou én natuurlijk krijg je tijdens de feestdagen een leuk presentje.

  Review

  Jouw mening is belangrijk voor ons! Hoe ervaar jij onze samenwerking? Laat een review achter via Google.

  Borrels

  Jaarlijks organiseren we verschillende borrels en kandidatenevents, om verbinding te creëren met onze kandidaten en als blijk van waardering.

  Vacatures


  Meewerkend teamleider, PG, omgeving Den Haag

  Ben jij klaar om het verschil te maken en de leiding te nemen op een inspirerende PG-afdeling? Als ervaren teamleider met passie voor psychogeriatrische zorg, toon je betrokkenheid bij je cliënten, je collega’s en je werkzaamheden. Sta jij echt voor je team? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou. Het gaat om een functie van 32-36 uur in de week bij een ouderenzorg organisatie in de omgeving Den Haag!

  Apothekersassistent, Poliklinische Apotheek, omgeving Eindhoven

  Als apothekersassistent bezit jij niet alleen een schat aan kennis over geneesmiddelen en ziektebeelden, je bent ook goed in het helpen en geruststellen van mensen. Communiceren kun jij als de beste en elke dag is weer anders! Het ene moment ben je bezig met eerste uitgiftes, het andere moment begeleid je infuusmedicatie of ben je betrokken bij opname- en ontslaggesprekken. Ben jij de dynamische apothekersassistent(e) die graag de touwtjes in handen neemt en zich vol enthousiasme inzet voor optimale farmaceutische zorg?