Kandidaten


Wij zetten ons in om zoveel mogelijk professionals met plezier aan het werk te laten gaan. We kijken naar jouw wensen en behoeften en helpen je graag aan het werk. Wij streven naar een goede samenwerking met al onze kandidaten. Daarom werken wij aan de hand van deze vijf beloftes:

Onze werkwijze in 9 stappen


Inschrijven

Schrijf je bij ons in, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Kun je niet langer wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-273 22 52.

Kennismaken

We plannen een afspraak in om kennis te maken. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jou toe als dat handiger is. Het kennismakingsgesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. We horen graag wat jouw wensen en behoeften zijn, maken afspraken over onze samenwerking, nemen ons aanbod met je door en vertellen je wat je van ons kan verwachten.

Screening

Na jouw goedkeuring gaat je vaste contactpersoon met jou wensen aan de slag. Je wordt met je CV, beschikbaarheid en wensen voorgesteld bij onze opdrachtgevers. Dit alles gebeurt in goed overleg. Benodigde documenten zoals ID-bewijs, diploma’s en VOG worden door ons gescreend voor aanvang van werkzaamheden.

Overeenkomst

Alle afspraken die eerder zijn besproken worden vastgelegd in een overeenkomst en/of opdrachtbrief met alle partijen.

Match

Wanneer het een match is tussen jou en de opdrachtgever maken we goede afspraken over je uurloon/tarief, het aantal uren dat je per week gaat werken, de planning, op basis van welk type dienstverband je gaat werken en of je aan het werk gaat als zzp'er.

Je wordt aangeboden bij opdrachtgever(s)

Wanneer het gaat om een lange opdracht bij een opdrachtgever of wanneer je direct een vast dienstverband krijgt, worden er één of meerdere kennismakingsgesprekken georganiseerd bij de opdrachtgever. Als je het fijn vindt gaan we graag met je mee tijdens deze kennismakingsgesprekken. Je kunt ook flexibel werken door het invullen van losse diensten. Je wordt dan opgenomen in onze flexpool. In dat geval wordt je kort cyclisch ingezet bij één of meerdere opdrachtgevers.

Aan het werk

Als je via ons aan het werk bent, blijven we natuurlijk bij jou en bij jouw werk betrokken. Je vaste contactpersoon zal regelmatig contact met je opnemen om te vragen hoe het met je gaat en hoe het op het werk gaat. Dit gebeurt telefonisch of we maken een afspraak en drinken samen een kopje koffie of thee.

Evalueren

Een paar keer per jaar zullen we samen met jou en eventueel de opdrachtgever(s) waar je werkt, evalueren hoe het gaat. Maar als je eerder ergens tegenaan loopt, behoefte hebt aan (bij)scholing of vragen hebt over je werk, dan kun je altijd bij ons terecht.

Gemakkelijk zaken regelen

Via je persoonlijke portaal voer je gemakkelijk alle gewerkte uren in. Wij verlonen wekelijks voor uitzend- en detacheringskrachten. Voor zzp’ers bieden wij een heldere factoringoplossing met keuze aan jou voor een betalingstermijn van 14 of 30 dagen.

*De screening die we doen voor jouw inschrijving is afhankelijk van jouw functie en soms specifieke richtlijnen van de desbetreffende organisatie. We zullen deze duidelijk met je bespreken voordat we de screening in gang zetten. Heb je nog vragen over onze werkwijze of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op!

Vacatures


Recruiter careerdesQ, 36 - 40 uur per week, Breda

Een super gave werkplek in hartje Breda en onderdeel zijn van een klein hecht team waar naast hard gewerkt ook veel gelachen wordt? Dat kan als recruiter bij careerdesQ! Je hebt bij ons een dynamische functie met een divers takenpakket. Uitdaging en afwisseling maakt het werk leuk en daar deins je niet voor terug. Ben jij op korte termijn beschikbaar voor 36-40 uur per week en heb je een commerciële drive?

Senior secretaresse, 32-40 uur per week, omgeving Den Bosch

Houd je van afwisseling in je werk, kun je snel schakelen en ben jij een echte verbinder? Voor onze opdrachtgever in Den Bosch zijn we op zoek naar een senior secretaresse! Heb jij hier ervaring mee en zou je jezelf omschrijven als een echte duizendpoot? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven. 

Metaalbewerker, 40 uur per week, omgeving Arnhem

Wil jij graag een McDonalds en Subway om de hoek tijdens het werken? Ga dan aan de slag als Metaalbewerker bij onze opdrachtgever. Je komt te werken in een gezellige organisatie vol met harde werkers en krijgt de mogelijkheid om te ontdekken of je liever achter de knipmachine of de zetmachine staat. Meer weten? 

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op