Kandidaten


We geloven dat geluk en succes in je werk alleen kan ontstaan als je openstaat voor elkaars belangen en de ruimte krijgt voor je ontwikkeling. Open en vanuit vertrouwen met elkaar omgaan zijn belangrijke uitgangspunten voor onze samenwerking met kandidaten. Dan voel je pas echt dat je erbij hoort en kun je nog meer voldoening uit je werk halen. De 5 beloftes van careerdesQ:

Onze werkwijze in 9 stappen


Aanmelden

Meld je aan via ons sollicitatieformulier op de website, zodat wij daarna contact met jou op kunnen nemen. Kun jij niet langer wachten en wil je het liefst meteen aan de slag? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085-273 22 52.

Kennismaken

Vervolgens plannen we een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jou toe als dat handiger is. In het kort: Het kennismakingsgesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. We halen graag bij je op wat jouw wensen en behoeften zijn, maken afspraken over onze samenwerking, nemen ons aanbod met je door en vertellen je wat je van ons kan verwachten.

Inschrijven

Na jouw goedkeuring wordt je bij ons ingeschreven* en gaat jouw vaste contactpersoon met jouw wensen aan de slag. Je wordt met je CV, beschikbaarheid en wensen voorgesteld bij onze opdrachtgevers. Dit alles gebeurt in goed overleg. Benodigde documenten zoals ID-bewijs, diploma’s en VOG etc. worden door ons gescreend voor aanvang van werkzaamheden.

Overeenkomst

Alle afspraken, die eerder zijn besproken, worden vastgelegd in een overeenkomst en/of opdrachtbrief met alle partijen.

Match

Wanneer het een match is tussen jou en de opdrachtgever maken we goede afspraken over bijvoorbeeld; je uurloon/tarief, het aantal uur dat je per week gaat werken, het type dienstverband of werken op basis van ZZP, de planning etc.

Je wordt aangeboden bij opdrachtgever(s)

In geval van een lange opdracht bij een opdrachtgever of bij bijvoorbeeld direct een vast dienstverband worden naar wens, één of meerdere kennismakingsgesprekken georganiseerd bij de opdrachtgever. Als je het fijn vindt gaan we graag met je mee tijdens deze kennismakingsgesprekken. Je kunt ook flexibel werken door het invullen van losse diensten. Je wordt dan opgenomen in onze flexpool. In dat geval wordt je kort cyclisch ingezet bij één of meerdere opdrachtgevers.

Aan het werk

Als je via ons aan het werk bent, blijven we natuurlijk bij jou en bij jouw werk betrokken. Je vaste contactpersoon zal regelmatig contact met je opnemen om te vragen hoe het met je gaat en hoe het op het werk gaat. Dit gebeurt telefonisch of door het maken van een persoonlijke afspraak met bijvoorbeeld een lekkere bak koffie of thee erbij.

Evalueren

Een paar keer per jaar zullen we samen met jou en eventueel de opdrachtgever(s) waar je werkt, evalueren hoe het gaat. Maar als je eerder ergens tegenaan loopt, behoefte hebt aan (bij)scholing of vragen hebt over je werk, dan kun je altijd bij ons terecht.

Gemakkelijk zaken regelen

Via je persoonlijke portaal voer je gemakkelijk alle gewerkte uren in. Wij verlonen wekelijks voor uitzend- en detacheringskrachten. Voor ZZP’ers bieden wij een heldere factoringoplossing met keuze aan jou voor een betalingstermijn van 14 of 30 dagen.

*De screening die we doen voor jouw inschrijving is afhankelijk van jouw functie en soms specifieke richtlijnen van de desbetreffende organisatie. We zullen deze duidelijk met je bespreken voordat we de screening in gang zetten. Heb je nog vragen over onze werkwijze of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op!

Vacatures


Recruiter/Planner, 20 uur per week, omgeving Nijmegen

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als recruiter/planner? Per direct zijn wij op zoek naar een recruiter/planner, die het leuk vindt om gedurende 20 uur per week het flexteam bij te staan van onze opdrachtgever. Jij zorgt voor een goede personele bezetting op de zorgafdelingen. Flexwerkers zijn onmisbaar voor de afdelingen die tijdelijk extra handjes nodig hebben. Interesse? Bekijk de vacature. 

Salarisadministrateur, 32-40 uur, omgeving Eindhoven

Wil jij je eigen werktijden bepalen en jezelf verder ontwikkelen op het gebied van salarisadministratie? Ga dan aan de slag bij onze opdrachtgever in de omgeving Eindhoven! We bieden jou een gezonde privé-werk balans, uitdaging en ontwikkelingskansen. Bekijk de vacature voor meer informatie. 

Leerling beveligingsmonteur, omgeving Oss

Vind jij het leuk om dagelijks met klanten in contact te zijn en deze te helpen met installatie, onderhoud en service van hun beveiligingsinstallatie? Je rijdt je eigen planning in de auto van onze opdrachtgever. Daarnaast maak je deel uit van een leuk team! Samen gaan jullie voor het beste resultaat en tevreden klanten. Interesse? Bekijk snel de vacature.

Locatiemanager woonzorglocatie, 32-36 uur per week, omg. Breda

Wil jij aan de slag als locatiemanager bij een woonzorglocatie? Je draagt de verantwoordelijkheid voor de operationele bedrijfsvoering en zorgt voor een open en gastvrije locatie, een warm thuis voor de gasten.
Je stuurt een team van medewerkers aan waaronder verpleegkundigen, verzorgenden, facilitair medewerkers, gastvrouwen/heren en koks. Interesse? Bekijk de vacature. 

Functioneel beheerder Zorg, omgeving Venray

Als Functioneel Beheerder werk jij aan de basis van een efficiënte en klantgerichte HR afdeling. Je hebt een belangrijke signaalfunctie m.b.t. ontwikkelingen, knelpunten in de HR-administratie, -processen en/of –systemen en handelt er proactief naar om verbeteringen te realiseren. Projecten gerelateerd aan deze onderwerpen worden door jou en je team naar een succesvol resultaat geleid.

HR medewerker, 32 uur per week, Omgeving 's-Hertogenbosch

Wil jij aan de slag als HR medewerker in een ambitieus bedrijf? Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen en coachingstrajecten. De balans tussen privé en werk is erg belangrijk in deze organisatie, wat ervoor zorgt dat jij zelf je werktijden mag indelen in overleg met je collega's van het HR-team. Bij een full-time dienstverband ontvang je een brutoloon van minimaal € 2.800,- per maand. Ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar en benieuwd naar deze functie? Bekijk dan snel de vacature. 

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op