Klantenservice vacatures, een klantgerichte carrière


Ben jij de persoon die enthousiast wordt van net dat stapje extra zetten voor klanten? Als klantenservice medewerker ben jij het aanspreekpunt voor klanten. Jij zorgt voor uitstekende service en zorgt voor een tevreden gevoel bij de klant. Servicegericht, klantvriendelijk en communicatief sterk, zijn dit eigenschappen die op jou van toepassing zijn? Dan ben jij de persoon voor een baan in de klantenservice!

Werken als klantenservice medewerker, wat kan je verwachten?

Jij verzorgt het klantcontact binnen het bedrijf en ondersteunt de klanten met alle vragen. De meest bekende manier van werken in de klantenservice is het beantwoorden van telefoontjes en e-mails. Iets waar je misschien niet direct aan denkt, maar de werkzaamheden van een klantenservice medewerker kunnen ook bestaan uit het beantwoorden van een live chat of social media zoals Facebook en Instagram. De klantenservice afdeling heeft naast klantcontact ook veel contact met collega’s van andere afdelingen. Komen er vaak dezelfde vragen voorbij, dan is het een goed idee om de website  te laten verduidelijken. Door onderling contact met collega’s kunnen problemen en vragen vaak voorkomen worden. 

Deze functie kom je ook tegen onder andere namen zoals, customer service medewerker, servicedesk medewerker, medewerker klant contactcenter of callcenter medewerker.

Voordelen van werken in de klantenservice

Binnen de klantenservice is het mogelijk om je verder te ontwikkelen tot bijvoorbeeld leidinggevende of naar een functie op een andere afdeling zoals bijvoorbeeld marketing of sales. In deze klantenservice functie heb je de kans tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het verbetert communicatieve vaardigheden, leert je omgaan met uitdagende situaties en biedt je ervaring in klantgericht werken. Daarnaast is flexibiliteit bij klantenservice vacatures vaak geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan parttime werken of werken als klantenservice medewerker vanuit huis. Afhankelijk van de werkzaamheden kan klantenservice als thuiswerk aantrekkelijk zijn. 

Klantenservice vacatures in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Zuid-Holland of Utrecht

Wij vinden het bij careerdesQ belangrijk dat jij als persoon centraal staat en niet de vacature. Wij bieden persoonlijk contact en zijn oprecht geïnteresseerd in jou en jouw interesses. Of je nu op zoek bent naar een baan voor de lange termijn of juist naar een flexibele baan, wij staan klaar om je te helpen. Met onze expertise en uitgebreid netwerk in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Zuid-Holland en Utrecht, kunnen wij jouw droombaan realiseren. Neem direct contact met ons op en wij helpen jou met het vinden van jouw droombaan!