Vacatures klantenservice medewerker


Herken jij jezelf in de vaardigheden klantvriendelijk, oplossingsgericht en communicatief vaardig? En doe je niets liever dan anderen helpen? Dan ben jij uit het juiste hout gesneden voor een baan in de klantenservice.

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de klantenservice? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk de openstaande vacatures en kom erachter of jij en de vacature een match made in heaven zijn.

Assistent accountant, 20-40 uur per week, omgeving Oss

Wil jij graag ondernemers uit het MKB, vrije beroepsbeoefenaars, non-profit organisaties en particulieren in allerlei branches adviseren en ondersteunen? Dat kan als assistent accountant bij onze opdrachtgever! Als assistent accountant bij dit gezellig Brabants accountantskantoor krijg je alle ruimte om te groeien in je rol.

Waarom kiezen voor careerdesQ?

 

Wat is een klantenservice medewerker?

De klantenservice is vaak een uitdagende afdeling binnen een bedrijf. Niet alleen omdat je het eerste aanspreekpunt bent voor klanten. Maar ook omdat je klanten helpt met vragen over producten of diensten, je problemen oplost en advies geeft. 

Als klantenservice medewerker ben je klantvriendelijk, empatisch en kun je goed communiceren. Daarnaast weet je alle ins-and-outs van de producten of diensten die het bedrijf levert en weet je de klanten altijd verder te helpen. 

Werken als klantenservice medewerker maakt dat je een belangrijke rol hebt in het succes van een organisatie. Je zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn met de producten of diensten die ze ontvangen en je helpt om de reputatie van de organisatie te beschermen.

Je belangrijkste taken

Een baan in de klantenservice kan zowel uitdagend als lonend zijn. Het kan moeilijk zijn om met boze of gefrustreerde klanten om te gaan, maar als je goed werk levert is het ook erg bevredigend om een klant te helpen met zijn of haar probleem. De belangrijkste taken die hier aan bijdragen zijn: 

 

Een dag van een klantenservice medewerker

De werkzaamheden van een klantenservice medewerker variëren afhankelijk van de organisatie waar je werkt. Zo kun je klanten te woord staan via de telefoon, e-mail of chat. Of ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van klachten of het verwerken van retouren.

Werkdag van een klantenservice medewerker

Je dag begint rustig met een kopje koffie en een praatje met je collega’s. Je logt in op je computer en checkt of je nog openstaande voicemails hebt. Nog voordat je je mail hebt geopend, start de klantenservice dagstart. 

In de dagstart bespreken jullie kort openstaande cases, nieuwe producten en klantvragen waar je collega het antwoord niet op weet. Nadat dit alles is besproken, is het tijd om je mail te openen. 

Je gaat aan de slag met het beantwoorden van telefoontjes, mails en chatberichten van klanten en voordat je het weet is het al tijd om te gaan lunchen. Nadat je een ommetje hebt gemaakt met je collega’s, is het tijd voor een producttraining. Er is een nieuw product binnen het bedrijf, dus jij en je klantenservice collega’s krijgen een spoedcursus. 

Nadat je alles weet van het nieuwe product, heb je nog even de tijd om achter je computer te kruipen. Je helpt klanten met hun vragen, je geeft advies en je lost een klacht op. Een dag die eindigt met tevreden klanten. Daar doe je het toch voor? 

 

Klantenservice vacatures bij careerdesQ

Er is een wisselend aanbod aan klantenservice vacatures bij careerdesQ. De vacatures komen in allerlei soorten en maten voorbij, net zoals de functietitels. De meest voorkomende functietitels voor werk in de klantenservice zijn: 

Naast de verschillende functies, verschillen ook de werkzaamheden per bedrijf. Wil jij graag meer weten over een bepaalde vacature? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we welke vacature perfect aansluit bij jouw profiel. 

Staat er momenteel geen passende vacature tussen? Schrijf je dan in om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacature in de klantenservice branche. Zo hoor jij als eerste welke vacatures toegevoegd zijn aan het aanbod van careerdesQ. 

 

Salaris klantenservice medewerker

De primaire arbeidsvoorwaarden spelen een belangrijke rol bij het zoeken naar een nieuwe baan. Het salaris van een klantenservice medewerker is afhankelijk van verschillende factoren zoals ervaring, opleiding en bedrijf. 

Daarnaast zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook erg belangrijk. Denk hierbij aan reiskostenvergoeding, het gebruik van een telefoon of laptop en een eventuele bonus. Belangrijk om mee te nemen in je overweging naar een nieuwe baan.

 

Wij vinden je droombaan

CareerdesQ is werkzaam in meerdere provincies. We focussen ons op Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Limburg. Een lokale en oprechte persoonlijke aanpak is waarmee we ons onderscheiden van andere uitzendbureaus. We zijn pas tevreden wanneer we voor jou de beste match hebben gevonden. Kom eens langs en ervaar zelf de voordelen van onze aanpak. 

Wil jij in een van deze regio’s werken en is een baan in de klantenservice jou op het lijf geschreven? Schrijf je dan snel in en wij gaan op zoek naar dé vacature voor jou.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vereisten voor een functie in de klantservice?

De vereisten voor een baan in de klantenservice variëren afhankelijk van het bedrijf en de functie. Over het algemeen vereisen klantenservice functies een middelbaar schooldiploma en goede communicatie- en probleemoplossingsvaardigheden. 

Sommige functies vereisen ook specifieke ervaring in de branche of met de producten of diensten die het bedrijf aanbiedt.

Wat is het salaris van een klantenservice medewerker?

Het salaris van een klantenservice medewerker is afhankelijk van verschillende factoren zoals ervaring, opleiding en bedrijf. 

Hoe solliciteer ik op een vacature?

Je kunt direct solliciteren door bij de vacature op de ‘solliciteer direct’ button te klikken. Twijfel je of de vacature wel helemaal bij je past of wil je graag hulp? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Samen gaan we voor de perfecte match.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details