Logistieke vacatures bij careerdesQ


Op zoek naar een afwisselende, dynamische carrière met een breed takenpakket? Ga dan aan de slag als logistiek medewerker! In deze branche komen verschillende functies en taken samen, waarbij je ten alle tijden verantwoordelijk bent voor goederen, personeel of bepaalde werkzaamheden. 

Van teamleider, tot onderhoudsmonteur en van projectleider tot logistiek planner, in de logistieke branche is er voor ieder wat wils. Bekijk hier de openstaande vacatures, ontdek welke functie het beste bij jou past en neem contact met ons op. 

Geen vacatures gevonden

Waarom kiezen voor careerdesQ?

 

Wat is een logistiek medewerker?

Jij als logistiek medewerker staat centraal in de wereld van goederen- en informatiestromen. Deze professionals zijn vaak de stille kracht in de organisatie en omvatten alles wat komt kijken bij het plannen, organiseren, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen. 

Een logistiek medewerker is verantwoordelijk voor het proces van levering, opslag en verzending. Ze zorgen dat het team als een geoliede machine functioneert, dat de goederen op de juiste plek op het juiste tijdstip zijn en dat het magazijn of de winkel er als een strak werkveld bij ligt. Dit zodat de goederenstroom op de juiste manier kan voortbewegen. 

Wat zijn de belangrijkste taken?

 

Een dag als logistiek medewerker

Om 07:00 kom je aan op het werk. Je dag als logistiek medewerker start vaak al vroeg. Leveringen en zendingen staan namelijk al vroeg gepland en het magazijn draait dan al op volle toeren. 

Je start je dag rustig met een kop koffie tijdens de dagstart. Jullie bespreken de taken van de dag, eventuele problemen die gisteren zijn blijven liggen en de prioriteiten van vandaag. Na het overleg gaat iedereen aan de slag. Jij begint met het controleren van binnengekomen goederen. 

Nadat je de kwaliteit van de goederen hebt bepaald, ga je over naar het voorraadbeheer. Je voegt de nieuwe goederen toe aan de voorraad en controleert of de aantallen overeenkomen met wat er in het magazijn ligt. Alles geteld? Tijd voor lunch!

Na de lunch ga je snel aan de slag met het coördineren van de logistieke processen van die middag. Er moet een groot aantal pallets verstuurd worden, dus deze bespreek je met de transporteurs. Jullie plannen samen de route, waarna de chauffeur de weg op kan. 

Tussendoor zie je dat een klant nog heeft gevraagd om een spoedlevering. Samen met je collega zorg je dat de bestelling nog voor het einde van de dag klaar staat en draag je deze over aan de chauffeur die een laatste ronde rijdt. Jullie hebben er samen voor gezorgd dat de klant de spoedbestelling op tijd heeft ontvangen. Een knap staaltje teamwork om de dag mee af te sluiten. 

 

Vacature logistiek medewerker

Er worden verschillende soorten functietitels gebruikt door bedrijven in de logistieke branche. De meest voorkomende termen zijn logistiek medewerker of magazijnmedewerker. Daarnaast verschilt het per bedrijf wat de werkzaamheden zijn die bij de functie passen. 

Benieuwd naar het mogelijke takenpakket? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we welke vacature perfect aansluit bij jouw profiel. 

Staat er momenteel geen vacature tussen die je aanspreekt? Schrijf je dan in om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures in de technische branche. Zo hoor jij als eerste welke vacatures er toegevoegd zijn aan het aanbod van careerdesQ. 

 

Salaris logistiek medewerker

Je arbeidsvoorwaarden zijn erg belangrijk wanneer je interesse hebt in een nieuwe baan. Zowel je primaire (je salaris) als je secundaire arbeidsvoorwaarden spelen daarbij een rol. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de bedrijfstak waar je in gaat werken, je opleiding en ervaring. 

Naast een goed salaris zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook belangrijk. Vraag bijvoorbeeld naar reiskostenvergoeding, het gebruik van een telefoon en laptop en een eventuele 13e maand. Neem dit altijd mee in je overweging of je wel of niet wilt kiezen voor een bepaalde baan.

 

Wij vinden je droombaan in Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Limburg.

CareerdesQ is werkzaam in meerdere provincies. We focussen ons op Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Limburg. Een lokale en oprechte persoonlijke aanpak is waarmee we ons onderscheiden van andere uitzendbureaus. We zijn pas tevreden wanneer we voor jou de beste match hebben gevonden. Kom eens langs en ervaar zelf de voordelen van onze aanpak. 

Wil jij in een van deze regio’s werken als logistiek medewerker? Schrijf je dan snel bij ons in, dan gaan wij op zoek naar dé vacature voor jou.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vereisten voor een functie als logistiek medewerker?

De vereisten verschillen per vacature. Over het algemeen is een mbo-opleiding in de logistiek, techniek of planning een vereiste. Daarnaast is ervaring vaak gewenst, maar niet altijd vereist. Overige vereisten zijn afhankelijk van de vacature. 

Wat is het salaris van een technisch medewerker?

Het salaris varieert per functie en per bedrijfstak, opleiding en ervaring. 

Hoe solliciteer ik op een vacature?

Je kunt direct solliciteren door bij de vacature op de ‘solliciteer direct’ button te klikken. Twijfel je of de vacature wel helemaal bij je past of wil je graag hulp? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Samen gaan we voor de perfecte match. 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details