Logistieke vacatures, vind jouw droombaan in de logistiek!


Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Dan is werken in de logistiek iets voor jou! Als logistiek medewerker zorg je ervoor dat goederen op de juiste manier op de juiste plek terechtkomen. Er zijn verschillende soorten banen in de logistiek, bijvoorbeeld in een magazijn, hier zorg je ervoor dat orders op tijd klaar zijn voor verzending. Ben je liever onderweg? Dan kun je als chauffeur of koerier aan de slag. Je werkt dan zelfstandig en hebt veel vrijheid. Bekijk al onze logistieke vacatures en schrijf je in!

Werken in de logistiek, wat houdt het in?

Het klinkt leuk, maar wat houdt werken in de logistiek precies in? Logistiek is een breed begrip en wordt als verzamelnaam gebruikt voor alles dat komt kijken bij het plannen, organiseren, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen. Over het algemeen wordt een logistieke functie uitgevoerd in een magazijn of distributiecentrum. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het proces van levering, opslag en verzending. Je kunt hierbij denken aan het verwerken van producten, het plannen van ritten, voorraadbeheer en het uitvoeren van ritten. Deze logistiek functies zijn vaak beschikbaar bij productiebedrijven, transportbedrijven of bijvoorbeeld een groothandel. Structuur en veiligheid zijn belangrijk in de werkomgeving.

Logistieke vacatures in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Zuid-Holland of Utrecht

Bij careerdesQ staan niet de vacatures maar jij als persoon centraal. Wij bieden persoonlijk contact en zijn oprecht geïnteresseerd in jou en jouw interesses. Ben je op zoek naar een baan voor de langere termijn of ben je op zoek naar een flexibele baan? CareerdesQ helpt graag bij het zoeken naar jouw droombaan. We zijn werkzaam in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Zuid-Holland of Utrecht. Ben je op zoek naar werk in een van deze provincies en is een baan in de logistiek echt iets voor jou? Solliciteer dan direct op een van onze bovenstaande vacatures of schrijf je in. Dan gaan wij op zoek naar dé baan voor jou.