Over ons


Reden van bestaan

Iedereen verdient werk waar geluk uitgehaald wordt. Dat is waarom careerdesQ bestaat, om mensen aan de juiste baan te helpen. We brengen vraag en aanbod in de arbeidsmarkt bij elkaar en stellen de mens altijd centraal doormiddel van oprecht persoonlijk contact. Met onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling bewegen we constant mee met de veranderende arbeidsmarkt. Het tegengaan van werkloosheid is daarbij ons hogere doel.  

Opendeurbeleid’

Team careerdesQ bestaat uit enthousiaste, eerlijke en gedreven collega’s die altijd oog hebben voor hun opdrachtgevers en kandidaten. We hebben een ouderwets ‘opendeurbeleid’, wat inhoudt dat je geen afspraak hoeft te maken om langs te komen. Iedereen is welkom voor een gesprek. Tegelijkertijd komen we soms bij jou langs als we in de buurt zijn, gewoon, om te vragen hoe het met je gaat. We willen namelijk geen leverancier zijn, maar een partner. 

Manier van werken & kernwaarden


Uitdaging en afwisseling maakt ons werk leuk en daar deinzen we niet voor terug. Zo gaan we altijd berekenend te werk, want daar houden we van. Wanneer we een afspraak maken, komen we deze ook na. Dat maakt dat ‘nee’ soms ook een antwoord is. Al onze relaties zijn voor ons belangrijk en dit merk je door de echt persoonlijke aandacht voor eenieder. Door ook aan de kleine dingen te denken en altijd attent te zijn, voel jij dat je centraal staat.

We werken altijd vanuit onze kernwaarden:

  • Betrokkenheid
  • Enthousiasme
  • Openheid
  • Professionaliteit

Partners


Kunnen wij je helpen?

Neem contact op

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details