Certificeringen en keurmerken


CareerdesQ staat voor kwalitatieve dienstverlening. Dat uit zich niet alleen in de gesprekken die wij voeren met onze partners en kandidaten, maar ook in de diverse certificeringen en keurmerken die wij hebben. Ieder kwartaal beschikken wij dan ook over een nieuwe WKA-verklaring. Met de WKA-verklaring kan aangetoond worden dat de aangegeven of nageheven loonheffingen en btw zijn betaald of dat hiervoor zekerheid verstrekt kan worden. Bovendien zijn wij lid van de NBBU en streven wij ernaar dat al onze interne medewerkers SEU-gediplomeerd (Stichting Examens Uitzendbranche) zijn. 


NEN-4400-1

Het NEN-certificaat laat zien dat wij voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit onze bedrijfsactiviteiten m.b.t. het ter beschikking stellen van arbeid. Deze verplichtingen zijn onder andere juiste en tijdige aangifte en afdracht van loonheffingen en omzetbelasting en het volgens de normen administreren van werknemersdossiers en identiteitsdocumenten.


Bovib-keurmerk

Dit is het keurmerk voor intermediairs en brokers die een inhuurketen beheren of activeren namens en voor opdrachtgevers. Het Bovib-keurmerk biedt onze opdrachtgevers de zekerheid dat wij als intermediair kwaliteit leveren, financieel gezond zijn en ons houden aan de geldende wet- en regelgeving.


NBBU-lid

NBBU-lid zijn is niet vanzelfsprekend. Om lid te worden moet een bureau namelijk beschikken over het SNA-keurmerk en de NBBU ziet toe dat bureaus wet- en regelgeving in acht nemen en betrouwbare en professioneel opererende ondernemingen zijn. Wij zijn 1 van de 1350 bureaus in Nederland! Zo bieden we onze opdrachtgevers kwaliteit en zekerheid en volgen we belangrijke ontwikkelingen op de voet.