Technische vacatures


Ben jij op zoek naar een baan binnen de techniek? Bekijk dan eens ons aanbod technische vacatures. Hier vind je verschillende vacatures voor elk niveau. CareerdesQ kijkt samen met jou naar een geschikte functie.

We vinden we het belangrijk dat je met plezier naar het werk gaat. Samen met jou gaan we op zoek naar een baan die goed bij jou past. We vinden het ook belangrijk dat een werkgever goed bij jou past zodat er een goede relatie met jouw toekomstige werkgever ontstaat.

Traineeship, zelfstandig monteur elektrotechniek, omgeving Oss

Ben jij op zoek naar een startersfunctie waarbij je als trainee wordt opgeleid tot specialist in de elektrotechniek? Ga dan fulltime aan de slag bij onze opdrachtgever in Oss. Bij deze uitdagende job werk je in een open bedrijfscultuur. Daarnaast behoren een auto van de zaak, mobiele telefoon, gereedschap van de zaak en nette bedrijfskleding tot de arbeidsvoorwaarden. Interesse? Bekijk de vacature. 

Projectleider interieurbouw, omgeving Oss

Ben jij  een ervaren projectleider op het gebied van interieur scheeps/ jachtbouw, dan komen we graag met jou in contact. Dankzij jouw gedrevenheid en leiderschap bouw jij met je team op planning en budget jachtinterieurs van de hoogste kwaliteit.

Tekenaar Elektrotechniek, Brabant

Beschik jij over een flinke dosis initiatief en gaat het tekenen van elektrotechnische tekeningen jou gemakkelijk af? Dan is deze functie echt wat voor jou! Voor een starter is deze functie erg aantrekkelijk. Je wordt namelijk begeleid door meerdere calculators, werkvoorbereiders en projectleiders. Zo kun je ook doorgroeien naar de functie van culculator / werkvoorbereider als dit je ambitie is.

Zelfstandig monteur Beveiligingstechniek, omg. Brabant en Gelderland

Als jij verantwoordelijkheidsgevoel hebt, op zoek bent naar een uitdaging en graag gevarieerd werkt, ben jij wellicht degene die wij zoeken! In deze functie houd je je met name bezig met brandmeld- en ontruimingsinstallaties, inbraakmeldsystemen en camerabewaking. Geïntegreerde systemen met een sterke samenhang met automatisering en IP-technologie behoren eveneens tot het leveringspakket van onze opdrachtgever.

Beveiligingsmonteur, Noord-Brabant

Vind jij het leuk om dagelijks met klanten in contact te zijn en deze te helpen met installatie, onderhoud en service van hun beveiligingsinstallatie? Je rijdt je eigen planning in de auto van onze opdrachtgever. Daarnaast maak je deel uit van een leuk team! Samen gaan jullie voor het beste resultaat en tevreden klanten. Interesse? Bekijk snel de vacature. 

Zonnepaneel/elektromonteur, Brabant

Ben jij op zoek naar een groeiend bedrijf waar jij jouw passie in kwijt kan? Je gaat hier onder andere diverse PV-installaties onderhouden. Het werk is afwisselend; grote en kleine klussen, bedrijven en particulieren. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen via scholing en cursussen. Bekijk snel de gehele vacature!

Ontdek de techniek vacatures in de vacaturebank

In de online vacaturebank van careerdesQ vind je meerdere technische vacatures. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij de technische dienst. Bij deze baan is het jouw taak om kapotte apparaten te repareren. Dit kan afhankelijk van het bedrijf waar je gaat werken van alles zijn.

Bekijk ook eens onze vacatures voor service/onderhoudsmonteur. Binnen deze functie verricht je preventief en correct onderhoud. Je hebt contact met verschillende opdrachtgevers en geeft deze advies over technische wijzigingen. Daarnaast verhelp je storingen en spoor je storingsbronnen op in bijvoorbeeld beveiligingsinstallaties.

Onze zelfstandige technische vacatures

Ook kun je meerdere functies voor monteurs vinden. Wanneer je al eerder hebt gewerkt als monteur is het mogelijk om te reageren op de vacature zelfstandig monteur. Staat jouw vacature er niet tussen? Schrijf je dan in voor de job-alert van careerdesQ en we houden je op de hoogte. Samen gaan we op zoek naar de geschikte technische vacature.

Vind de perfecte baan bij careedesQ

CareerdesQ is de schakel tussen vraag en aanbod. Voor ons is het belangrijk dat een baan en opdrachtgever goed bij jou past. Daarom brengen we eerst jouw wensen in kaart en gaan we dan op zoek naar de perfecte baan voor jou. CareerdesQ is werkzaam in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Kom jij uit een van deze provincies en is de technische wereld jou op het lijf geschreven? Schrijf je dan snel in.