Technische vacatures


Ben jij op zoek naar een baan binnen de techniek? Bekijk dan eens ons aanbod technische vacatures. Hier vind je verschillende vacatures voor elk niveau. CareerdesQ kijkt samen met jou naar een geschikte functie.

We vinden we het belangrijk dat je met plezier naar het werk gaat. Samen met jou gaan we op zoek naar een baan die goed bij jou past. We vinden het ook belangrijk dat een werkgever goed bij jou past zodat er een goede relatie met jouw toekomstige werkgever ontstaat.

Geen vacatures gevonden

Ontdek de techniek vacatures in de vacaturebank

In de online vacaturebank van careerdesQ vind je meerdere technische vacatures. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij de technische dienst. Bij deze baan is het jouw taak om kapotte apparaten te repareren. Dit kan afhankelijk van het bedrijf waar je gaat werken van alles zijn.

Bekijk ook eens onze vacatures voor service/onderhoudsmonteur. Binnen deze functie verricht je preventief en correct onderhoud. Je hebt contact met verschillende opdrachtgevers en geeft deze advies over technische wijzigingen. Daarnaast verhelp je storingen en spoor je storingsbronnen op in bijvoorbeeld beveiligingsinstallaties.

Onze zelfstandige technische vacatures

Ook kun je meerdere functies voor monteurs vinden. Wanneer je al eerder hebt gewerkt als monteur is het mogelijk om te reageren op de vacature zelfstandig monteur. Staat jouw vacature er niet tussen? Schrijf je dan in voor de job-alert van careerdesQ en we houden je op de hoogte. Samen gaan we op zoek naar de geschikte technische vacature.

Vind de perfecte baan bij careedesQ

CareerdesQ is de schakel tussen vraag en aanbod. Voor ons is het belangrijk dat een baan en opdrachtgever goed bij jou past. Daarom brengen we eerst jouw wensen in kaart en gaan we dan op zoek naar de perfecte baan voor jou. CareerdesQ is werkzaam in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Kom jij uit een van deze provincies en is de technische wereld jou op het lijf geschreven? Schrijf je dan snel in.