Technische vacatures vind je bij CareerdesQ


Gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwerpen, produceren en repareren van machines en apparaten? Of ben jij simpelweg geïnteresseerd in alles wat met techniek te maken heeft? Dan ben je bij de Technische vacatures van careerdesQ aan het juiste adres. 

Van technicus in de bouw tot software engineer, in de technische branche is er voor ieder wat wils. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een baan in de techniek? Kijk dan hier welke openstaande vacatures er zijn of neem contact met ons op. Wij helpen je graag in je zoektocht naar je droombaan. 

Waarom kiezen voor careerdesQ?

 

Wat is een technisch medewerker?

Het takenpakket van een technisch medewerker kan enorm uiteenlopen. Zo kun je verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, produceren, onderhouden en repareren van machines of hou je je bijvoorbeeld bezig met procesbeheer en het maken van planningen.

Niet alleen het takenpakket van een technisch medewerker is breed, maar ook de branche is erg breed. Werk in de techniek gaat van de bouw tot de gezondheidszorg. Kies je voor het werken als technisch medewerker, dan ben je overal inzetbaar. 

In de basis is het van belang dat een technisch medewerker bekend is met disciplines als elektrotechniek, mechanica en hydraulica. Ervaring is geen vereiste, maar affiniteit met de branche is wel van belang. 

Dit zijn je belangrijkste taken:

 

Een dag van een technisch medewerker

De dag van een technisch medewerker varieert natuurlijk afhankelijk van de sector. In de bouw is een technisch medewerker bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwmachines zoals kranen en heftrucks. In de productie-industrie is de technisch medewerker verantwoordelijk voor het ontwerpen en produceren van robots, waar in de gezondheidszorg de technisch medewerker verantwoordelijk is voor medische apparatuur zoals de MRI-scanner en de röntgenapparatuur. 

Werkdag van een technisch medewerker

First things first. De dag begint rustig met een kopje koffie of thee en een praatje met je collega. Nadat jullie het een en ander hebben besproken, is het tijd om te kijken wat er voor je op de planning staat die dag en of er nog belangrijke mailtjes zijn binnengekomen. 

Zoals je al ziet in je planning, heb je al snel een vergadering met de projectmanager. Jullie bespreken wat de prioriteiten zijn deze maand, welke processen er beter kunnen ten opzichte van vorige maand en welke materialen je nodig hebt voor de geplande werkzaamheden. 

Op basis van de bepaalde prioriteiten ga je als eerste aan de slag met het uitvoeren van onderhoud aan de machine in het magazijn. Terwijl je hiermee bezig bent, komt er een collega naar je toe met een spoedje. Een van de productiemachines is uitgevallen. Jij draait hier je hand niet voor om en gelukkig laat ook je kennis je niet in de steek. Binnen mum van tijd heb je dit opgelost en kun je weer verder met waar je mee bezig was. 

Nadat je hebt geluncht start de trainingsmiddag. Jij als senior technisch medewerker geeft eenmaal per week een training aan de junior technische medewerkers. Vandaag bespreken jullie het spoedje wat deze ochtend voorbij kwam, hoe zij dit aan zouden pakken en wat de beste oplossing was. Altijd goed om te reflecteren en te leren van wat er is gebeurd.

Een afwisselende dag, dankzij het uitgebreide takenpakket van een technisch medewerker.  

 

Technische vacatures bij careerdesQ

Er worden verschillende soorten functietitels gebruikt door bedrijven in de technische branche. De meest voorkomende termen zijn technisch medewerker of medewerker technische dienst. Daarnaast verschilt het per bedrijf wat de werkzaamheden zijn die bij de functie passen. Wil jij graag meer weten? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we welke vacature perfect aansluit bij jouw profiel. 

Staat er momenteel geen vacature tussen die je aanspreekt? Schrijf je dan in om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures in de technische branche. Zo hoor jij als eerste welke vacatures er toegevoegd zijn aan het aanbod van careerdesQ. 

 

Salaris financieel administratief medewerker

Zowel je primaire (je salaris) als je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn erg belangrijk wanneer je interesse hebt in een nieuwe baan. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de bedrijfstak waar je in gaat werken, je opleiding en ervaring.

Naast een goed salaris zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook niet geheel onbelangrijk. Vraag bijvoorbeeld naar reiskostenvergoeding, het gebruik van een telefoon en laptop en een eventuele prestatiebonus. Neem dit altijd mee in je overweging of je wel of niet wilt kiezen voor een bepaalde baan.

 

Wij vinden je droombaan

CareerdesQ is werkzaam in meerdere provincies. We focussen ons op Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Limburg. Een lokale en oprechte persoonlijke aanpak is waarmee we ons onderscheiden van andere uitzendbureaus. We zijn pas tevreden wanneer we voor jou de beste match hebben gevonden. Kom eens langs en ervaar zelf de voordelen van onze aanpak. 

Wil jij in een van deze regio’s werken en is de technische wereld jou op het lijf geschreven? Schrijf je dan snel bij ons in, dan gaan wij op zoek naar dé vacature voor jou.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vereisten voor een functie als technisch medewerker?

De vereisten verschillen per vacature. Over het algemeen is een mbo-opleiding in een technische discipline, zoals elektrotechniek, mechanica of software engineering een vereiste. Daarnaast is ervaring vaak gewenst, maar niet altijd vereist. Overige vereisten zijn afhankelijk van de vacature. 

Wat is het salaris van een technisch medewerker?

Het salaris varieert per functie en per bedrijfstak, opleiding en ervaring. 

Hoe solliciteer ik op een vacature?

Je kunt direct solliciteren door bij de vacature op de ‘solliciteer direct’ button te klikken. Twijfel je of de vacature wel helemaal bij je past of wil je graag hulp? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Samen gaan we voor de perfecte match. 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details