Technische vacatures


Ben jij op zoek naar een baan binnen de techniek? Bekijk dan eens ons aanbod technische vacatures. Hier vind je verschillende vacatures voor elk niveau. CareerdesQ kijkt samen met jou naar een geschikte functie.

We vinden we het belangrijk dat je met plezier naar het werk gaat. Samen met jou gaan we op zoek naar een baan die goed bij jou past. We vinden het ook belangrijk dat een werkgever goed bij jou past zodat er een goede relatie met jouw toekomstige werkgever ontstaat.

Servicemonteur, omgeving Oss

Ben jij een servicemonteur, die kennis heeft van koelinstallaties en klimaatinstallaties (luchtbehandeling en regeltechniek)? Bekijk dan snel deze vacature. Wij bieden jou een baan waar jij als persoon centraal staat en waar jij je verder in kan ontwikkelen!

Beveiligingsmonteur, omgeving Oss

Vind jij het leuk om dagelijks met klanten in contact te zijn en deze te helpen met installatie, onderhoud en service van hun beveiligingsinstallatie? Je rijdt je eigen planning in de auto van onze opdrachtgever. Daarnaast maak je deel uit van een leuk team! Samen gaan jullie voor het beste resultaat en tevreden klanten. Interesse? Bekijk snel de vacature. 

Elektromonteur industrie, 40 uur per week, omgeving Breda

Wil jij als elektromonteur aan de slag en een kijkje nemen in de keuken van verschillende bedrijven? Dat kan bij onze opdrachtgever in de omgeving van Breda! Soms ga je met één collega enkele weken bij een organisatie aan het werk, maar het kan ook zijn dat je met een groter team voor langere periode bij een klant aan de slag gaat. Een afwisselende job dus! Meer weten? Bekijk snel de vacature. 

Elektromonteur industrie, 40 uur per week, omgeving Heteren

Als elektromonteur bij onze opdrachtgever werk je in een fijn team aan gave projecten bij de grootste productiebedrijven en machinebouwers. Je neemt een kijkje nemen in de keuken van verschillende bedrijven. Er heerst een gemoedelijke sfeer, de lijnen zijn kort en de deuren staan voor iedereen open. Wedden dat jij je meteen thuis voelt? Bekijk de vacature voor meer informatie. 

Elektromonteur industrie, 40 uur per week, omgeving Boekel

Volop baankansen in de elektrotechniek! Ga jij solliciteren? Op basis van werving en selectie treed jij direct in dienst bij onze opdrachtgever. Je krijgt een goed salaris dat past bij jouw werkervaring en niveau, een jaarcontract en bij een wederzijdse klik een vastcontract! Daarnaast werk je met fijne collega's en krijg je een kijkje in de keuken van verschillende bedrijven. Nieuwsgierig? Bekijk de vacature. 

Zelfstandig monteur elektrotechniek, omgeving Oss

Ben jij op zoek naar een zelfstandige job vol uitdaging en mogelijkheden? Bij onze opdrachtgever werk je aan verschillende projecten die je graag op je cv wilt hebben staan! Je krijgt een auto van de zaak, mobiele telefoon, gereedschap en nette bedrijfskleding. Ook krijg je een salaris dat past bij jouw werkervaring. Meer weten? Bekijk snel de vacature. 

Traineeship, zelfstandig monteur elektrotechniek, omgeving Oss

Ben jij op zoek naar een startersfunctie waarbij je als trainee wordt opgeleid tot specialist in de elektrotechniek? Ga dan fulltime aan de slag bij onze opdrachtgever in Oss. Bij deze uitdagende job werk je in een open bedrijfscultuur. Daarnaast behoren een auto van de zaak, mobiele telefoon, gereedschap van de zaak en nette bedrijfskleding tot de arbeidsvoorwaarden. Interesse? Bekijk de vacature. 

Ontdek de techniek vacatures in de vacaturebank

In de online vacaturebank van careerdesQ vind je meerdere technische vacatures. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij de technische dienst. Bij deze baan is het jouw taak om kapotte apparaten te repareren. Dit kan afhankelijk van het bedrijf waar je gaat werken van alles zijn.

Bekijk ook eens onze vacatures voor service/onderhoudsmonteur. Binnen deze functie verricht je preventief en correct onderhoud. Je hebt contact met verschillende opdrachtgevers en geeft deze advies over technische wijzigingen. Daarnaast verhelp je storingen en spoor je storingsbronnen op in bijvoorbeeld beveiligingsinstallaties.

Onze zelfstandige technische vacatures

Ook kun je meerdere functies voor monteurs vinden. Wanneer je al eerder hebt gewerkt als monteur is het mogelijk om te reageren op de vacature zelfstandig monteur. Staat jouw vacature er niet tussen? Schrijf je dan in voor de job-alert van careerdesQ en we houden je op de hoogte. Samen gaan we op zoek naar de geschikte technische vacature.

Vind de perfecte baan bij careedesQ

CareerdesQ is de schakel tussen vraag en aanbod. Voor ons is het belangrijk dat een baan en opdrachtgever goed bij jou past. Daarom brengen we eerst jouw wensen in kaart en gaan we dan op zoek naar de perfecte baan voor jou. CareerdesQ is werkzaam in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Kom jij uit een van deze provincies en is de technische wereld jou op het lijf geschreven? Schrijf je dan snel in.