Vacature administratief medewerker


Wil jij werken als administratief medewerker? Bij careerdesQ zorgen we dat jij op je plek zit, door te kijken naar jouw persoonlijke wensen. Jij hoort bij ons team, die oprechte interesse heeft in wie jij bent en wat jou bezig houdt. Bekijk onze vacatures en wie weet werk jij straks als administratief medewerker op de plek die bij jou past!

Wat houdt een baan als administratief medewerker in?

Als administratief medewerker ben jij binnen een bedrijf de professional die de gegevens beheert. Je ordent documenten, neemt de telefoon op, verstuurt facturen, verwerkt contracten en beheert de agenda. Het is dus belangrijk dat jij nauwkeurig, sociaal en gestructureerd bent en er enthousiast van wordt om deze belangrijke factor binnen een bedrijf te zijn!

Waar kun je aan de slag als administratief medewerker?

Een baan in de administratieve sector kan heel divers ingevuld worden omdat je in verschillende branches en soorten bedrijven terecht kunt komen. Je kunt bijvoorbeeld in de zakelijke dienstverlening, IT of voor de overheid aan de slag. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf ben jij dé specialist op het gebied van administratie of werk je samen in een team op de afdeling administratie.

Solliciteer direct!

Ben je toe aan een stap in je carrière als administratief medewerker? Bekijk dan direct alle openstaande vacatures en solliciteer eenvoudig online. Staat jouw ideale functie er nog niet bij? Meld je dan aan voor ons job alert en je wordt op de hoogte gehouden van vacatures die bij jouw wensen en doelen aansluiten.