Vacature applicatiebeheerder


Heb jij de ambitie om aan de slag te gaan als applicatiebeheerder? Het team van careerdesQ helpt je graag verder! We hechten veel waarde aan jou als persoon en aan de hand van jouw wensen en behoeften zorgen we dat je op de juiste plek terecht komt! Bekijk onze vacatures en wie weet ga jij aan de slag als applicatiebeheerder op een plek die bij jou past!

Applicatiebeheerder AFAS Profit, omgeving Oss

Ben jij een gedreven professional en daagt een grote omgeving jou uit? Heb je kennis van AFAS Profit, InSite en OutSite? Wil je je bijdrage leveren aan een team van zelf-organiserende beheerders? En wil je vanuit dat team de organisatie ondersteunen in het professionaliseren van de processen en optimaliseren van functionaliteiten? Lees dan verder!

Wat houdt een baan als applicatiebeheerder in?

De functie van een applicatiebeheerder zijn op te splitsen in twee vakgebieden, namelijk functioneel en technisch beheer. De functionele beheerder richt zich op de praktische kant terwijl de technische beheerder toeziet op de werking van de applicaties.

De voornaamste werkzaamheden die je kunt gaan uitvoeren zijn het beheren van applicaties, het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en databasebeheer. Je kerntaken zijn vooral gericht op controle, communicatie en onderhoud rondom applicaties.

Waar kun je aan de slag als applicatiebeheerder?

Je kunt aan de slag als applicatiebeheerder bij alle bedrijven waar ICT een prominente rol heeft of bij gespecialiseerde software bedrijven. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf ben jij dé specialist op het gebied van applicatiebeheer of werk je samen in een team op de afdeling IT.

Schrijf je in en solliciteer direct!

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière als applicatiebeheerder? Bekijk alle openstaande vacatures en solliciteer eenvoudig online. Heb je uiteindelijk niet gevonden wat je zoekt? Meld je dan aan voor de job alert van careerdesQ. Je wordt dan op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures.