Vacature backoffice medewerker


Ben je werkzaam (geweest) als backoffice medewerker en overweeg je een carrièreswitch? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan helpen we je bij careerdesQ graag verder! Samen met jou kijken we naar een geschikte vacature en helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Bekijk alle vacatures en solliciteer direct!

Geen vacatures gevonden

Wat houdt een baan als backoffice medewerker in?

Als backoffice medewerker werk je voornamelijk achter de schermen en heb je weinig tot geen klantencontact. Het takenpakket van een backoffice medewerker verschilt per branche en per bedrijf. 

Over het algemeen zijn het voornamelijk administratieve werkzaamheden die je uitvoert. Denk hierbij aan het opstellen van facturen en/of contracten, het invoeren van data of het verwerken van documentatie. Een goede kennis van MS-office en het beheersen van de Nederlandse taal is veelal een vereiste.

Waar kun je aan de slag als backoffice medewerker?

Vaak ga je aan de slag bij (middel)grote organisaties in verschillende sectoren. Bijna alle organisaties van middelgrote of grote ondernemingen beschikken over een Backoffice omdat het bijhouden van een administratie essentieel is voor een bedrijf. Wil jij aan de slag als backoffice medewerker? Bij careerdesQ zorgen we ervoor dat je de baan vindt die precies bij jou past.

Schrijf je in en solliciteer direct!

Heb je een vacature gevonden die bij je past? Solliciteer dan direct eenvoudig online! Uiteraard kun je je ook inschrijven bij careerdesQ zodat wij je helpen bij het vinden van de juiste vacature. Het belangrijkste is dat jij aangeeft waar jij naar op zoek bent en in welke regio! 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details