Vacature beveiligingsmonteur


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als beveiligingsmonteur? Wij vinden het bij careerdesQ belangrijk dat jij op een plek werkt die bij jou past. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden binnen careerdesQ. Jij gaat aan de slag en wij regelen het voor je! Bekijk onze vacatures, zodat jij snel aan de slag kan als beveiligingsmonteur.

Geen vacatures gevonden

Wat houdt een baan als beveiligingsmonteur in?

Als beveiligingsmonteur installeer en onderhoud jij verschillende soorten beveiligingssystemen. Beveiligingssystemen dienen voor de algemene veiligheid. Denk aan anti inbraaksystemen, brandmeldinstallaties of camerasystemen. Als beveiligingsmonteur bezoek je particulieren en bedrijven die behoefte hebben aan een beveiligingssysteem. Je bezoekt deze klanten en analyseert de veiligheidssituatie. Wanneer je dit gedaan hebt geef je adviezen over de veiligheid en bij akkoord installeer je ook het desbetreffende systeem. Ook ben jij verantwoordelijk voor de onderhoud van de systemen.

Waar kun je aan de slag als beveiligingsmonteur?

Vaak ga je als beveiligingsmonteur in dienst bij een beveiligingsbureau. Bij sommige opdrachtgevers kun je meteen in dienst treden en bij andere gaat het om een periode-opdracht. Er zijn ook instanties die zelf beveiligingsmonteurs in dienst hebben. Denk aan een politiebureau of een gevangenis. Hierbij is de beveiligingsmonteur vooral bezig met het onderhoud van de systemen. Ga via careerdesQ aan de slag als installatiemonteur als je een flexibele instelling hebt of graag direct in dienst wil treden bij een opdrachtgever!

Solliciteer direct!

Je kunt bij careerdesQ gemakkelijk online solliciteren door je direct in te schrijven of door te reageren op openstaande vacatures. Wij gaan op zoek naar een opdrachtgever die aansluit bij wat jij belangrijk vindt. Zodra we de geschikte opdrachtgever hebben gevonden, plannen we een kennismakingsgesprek bij die opdrachtgever. Als je het fijn vindt gaan we graag mee naar dit gesprek. Solliciteer nu!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details