Vacature doktersassistent


Heb jij de ambitie om aan de slag te gaan als doktersassistent? Bij careerdesQ helpen we jou graag verder! We gaan voor de lange termijn, met oog voor jouw werk-privé balans. Aan de hand van jouw wensen en behoeften zorgen we ervoor dat je op de juiste plek terecht komt. Wanneer je via ons aan het werk bent als doktersassistent, blijven we ook na de plaatsing betrokken bij jou en je werk. Ben jij benieuwd of er een interessante vacature tussen ons aanbod staat? Bekijk ze snel!

Wat houdt een baan als doktersassistent in?

Je bent als doktersassistent het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Het beantwoorden van de telefoon, het regelen van het spreekuur en het ontvangen van patiënten behoort tot je takenpakket. Ook houd je je bezig met de organisatie van de instelling waar je werkt. Je verzorgt de administratie, legt dossiers en instrumenten klaar voor de arts en voert kleine medisch-technische handelingen uit. Denk hierbij aan het geven van injecties, het uitspuiten van oren of het meten van bloeddruk van patiënten.

Waar kun je aan de slag als doktersassistent?

Je kunt als doktersassistent aan de slag bij een ziekenhuis, gezondheidscentrum of een artsenpraktijk. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf ben jij dé specialist als doktersassistent of werk je samen in een team op de afdeling. Als doktersassistent kun je ook terecht binnen verpleeg- en verzorgingshuizen, asielzoekerscentra, bij arbodiensten of het Ministerie van Defensie.

Schrijf je in en solliciteer direct!

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière als doktersassistent? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer eenvoudig online. Kun je jouw ideale baan nog niet vinden? Schrijf je dan direct bij ons in, dan gaan we samen op zoek naar de baan die wél bij jou past.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details