Vacature elektromonteur


Wil jij aan de slag als elektromonteur en ben jij graag bezig met techniek? Bij careerdesQ zijn we op zoek naar elektromonteurs die een uitdaging niet uit de weg gaan. Ga samen met ons op zoek naar dé baan die aansluit bij jouw wensen en doelen. Bekijk de onderstaande vacatures om te kijken of er iets voor jou tussen zit.

Geen vacatures gevonden

Wat doe je als elektromonteur?

Jij bent als elektromonteur gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties en systemen. Je werkzaamheden kunnen variëren per bedrijf waar je aan de slag gaat. Denk aan het uitvoeren en beheren van een planning voor preventieve onderhoudstaken, het controleren en testen van elektrische systemen of het rapporteren en adviseren van stakeholders. Heb jij affiniteit met elektrotechniek en heb je kennis van diverse besturingssystemen? Dan is deze functie iets voor jou!

Waar kun je aan de slag als elektromonteur?

Als elektromonteur werk je vaak bij installatiebedrijven, grote bedrijven in de woningbouw/ industrie of elektrotechnische ondernemingen. Je werkt vaak samen met andere monteurs, installateurs, aannemers of werkvoorbereiders. Waar je ook aan de slag gaat, er wordt van je verwacht dat je goed kunt samenwerken met je collega’s. 

Eenvoudig solliciteren of inschrijven

Wil jij snel starten als elektromonteur en een nieuwe uitdaging aangaan? Bekijk dan de vacatures die wij hebben. Sluiten de vacatures niet helemaal aan bij jouw wensen? Schrijf je dan direct bij ons in, zodat wij op zoek gaan naar een opdrachtgever die daar wel bij aansluit!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details