Vacature elektromonteur


Wil jij aan de slag als elektromonteur en ben jij graag bezig met techniek? Bij careerdesQ zijn we op zoek naar elektromonteurs die een uitdaging niet uit de weg gaan. Ga samen met ons op zoek naar dé baan die aansluit bij jouw wensen en doelen. Bekijk de onderstaande vacatures om te kijken of er iets voor jou tussen zit.

Leidinggevend Projectmonteur, Oss

Door de groei van ons bedrijf is er ruimte voor een leidinggevend projectmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van het project én je laat je monteursteam uitmuntend presteren.

Zelfstandig monteur elektrotechniek, omgeving Oss

Ben jij op zoek naar een zelfstandige job vol uitdaging en mogelijkheden? Bij onze opdrachtgever werk je aan verschillende projecten die je graag op je cv wilt hebben staan! Je krijgt een auto van de zaak, mobiele telefoon, gereedschap en nette bedrijfskleding. Ook krijg je een salaris dat past bij jouw werkervaring. Meer weten? Bekijk snel de vacature. 

Elektromonteur industrie, 40 uur per week, omgeving Breda

Wil jij als elektromonteur aan de slag en een kijkje nemen in de keuken van verschillende bedrijven? Dat kan bij onze opdrachtgever in de omgeving van Breda! Soms ga je met één collega enkele weken bij een organisatie aan het werk, maar het kan ook zijn dat je met een groter team voor langere periode bij een klant aan de slag gaat. Een afwisselende job dus! Meer weten? Bekijk snel de vacature. 

Elektromonteur industrie, 40 uur per week, omgeving Heteren

Als elektromonteur bij onze opdrachtgever werk je in een fijn team aan gave projecten bij de grootste productiebedrijven en machinebouwers. Je neemt een kijkje nemen in de keuken van verschillende bedrijven. Er heerst een gemoedelijke sfeer, de lijnen zijn kort en de deuren staan voor iedereen open. Wedden dat jij je meteen thuis voelt? Bekijk de vacature voor meer informatie. 

Elektromonteur industrie, 40 uur per week, omgeving Boekel

Volop baankansen in de elektrotechniek! Ga jij solliciteren? Op basis van werving en selectie treed jij direct in dienst bij onze opdrachtgever. Je krijgt een goed salaris dat past bij jouw werkervaring en niveau, een jaarcontract en bij een wederzijdse klik een vastcontract! Daarnaast werk je met fijne collega's en krijg je een kijkje in de keuken van verschillende bedrijven. Nieuwsgierig? Bekijk de vacature. 

Traineeship, zelfstandig monteur elektrotechniek, omgeving Oss

Ben jij op zoek naar een startersfunctie waarbij je als trainee wordt opgeleid tot specialist in de elektrotechniek? Ga dan fulltime aan de slag bij onze opdrachtgever in Oss. Bij deze uitdagende job werk je in een open bedrijfscultuur. Daarnaast behoren een auto van de zaak, mobiele telefoon, gereedschap van de zaak en nette bedrijfskleding tot de arbeidsvoorwaarden. Interesse? Bekijk de vacature. 

Zonnepaneel/elektromonteur, omgeving Oss

Ben jij op zoek naar een groeiend bedrijf waar jij jouw passie in kwijt kan? Je gaat hier onder andere diverse PV-installaties onderhouden. Het werk is afwisselend; grote en kleine klussen, bedrijven en particulieren. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen via scholing en cursussen. Bekijk snel de gehele vacature!

Wat doe je als elektromonteur?

Jij bent als elektromonteur gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties en systemen. Je werkzaamheden kunnen variëren per bedrijf waar je aan de slag gaat. Denk aan het uitvoeren en beheren van een planning voor preventieve onderhoudstaken, het controleren en testen van elektrische systemen of het rapporteren en adviseren van stakeholders. Heb jij affiniteit met elektrotechniek en heb je kennis van diverse besturingssystemen? Dan is deze functie iets voor jou!

Waar kun je aan de slag als elektromonteur?

Als elektromonteur werk je vaak bij installatiebedrijven, grote bedrijven in de woningbouw/ industrie of elektrotechnische ondernemingen. Je werkt vaak samen met andere monteurs, installateurs, aannemers of werkvoorbereiders. Waar je ook aan de slag gaat, er wordt van je verwacht dat je goed kunt samenwerken met je collega’s. 

Eenvoudig solliciteren of inschrijven

Wil jij snel starten als elektromonteur en een nieuwe uitdaging aangaan? Bekijk dan de vacatures die wij hebben. Sluiten de vacatures niet helemaal aan bij jouw wensen? Schrijf je dan direct bij ons in, zodat wij op zoek gaan naar een opdrachtgever die daar wel bij aansluit!