Vacature functioneel beheerder


Ambieer jij een carrière als functioneel beheerder? Of overweeg je een nieuwe uitdaging? CareerdesQ kan je helpen! In samenspraak met jou bekijken wat bij je past of waar je behoefte aan hebt. Bekijk onze vacatures en wie weet zit daar een leuke functie als beheerder voor jou tussen!

Geen vacatures gevonden

Wat houdt een baan als functioneel beheerder in?

Je bent verantwoordelijk voor het vlekkeloos verlopen van één of meerdere informatiesystemen. Waar een applicatiebeheerder verantwoordelijk is voor het onderhoud van een applicatie of systeem, ben jij als functioneel beheerder verantwoordelijk voor het gebruiksgemak voorziet in de juiste informatie. Je vervult een ondersteunende rol richting de gebruikers waardoor als een echte verbinder functioneert.

Waar kun je aan de slag als functioneel beheerder?

Als functioneel beheerder kun je gaan werken op ICT-afdelingen grote(re) bedrijven in sectoren zoals onderwijsinstellingen, zorginstellingen of financiële instellingen. Uiteraard kun je ook aan de slag bij gespecialiseerde ICT ondernemingen. Tenslotte is deze rol zeer geschikt om door te groeien naar andere functies.

Schrijf je in en solliciteer direct!

Lijkt je een baan als functioneel beheerder iets? Bekijk dan alle openstaande vacatures en solliciteer direct. Dit kan eenvoudig online. Niet gevonden wat je zoekt? Schrijf je dan in bij careerdesQ. Je hoeft enkel aan te geven waar je naar op zoek bent en in welke regio. Dan gaan wij op zoek naar een geschikte opdrachtgever die aansluit bij jouw wensen en behoeften!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details