Vacature HR medewerker


Wil jij werken als HR medewerker? Bij careerdesQ vinden we het belangrijk om te kijken naar jouw persoonlijke wensen. Ons team staat voor jou klaar! Met oprechte interesse in wie jij bent en wat jou bezighoudt zorgen wij dat jij op dé plek terecht komt die helemaal bij jou past.

Geen vacatures gevonden

Wat houdt een baan als HR medewerker in?

Als HR medewerker kan je een divers takenpakket hebben. Veel taken van een HR medewerker hebben te maken met het personeel binnen de organisatie. Zo stel jij bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten op, je maakt rapportages van het personeelsbestand en houd het HR-systeem up-to-date. Ook houd je de sollicitatieprocedures bij. Een voordeel van deze functie is dat het veelzijdigheid biedt. Je bent continu in contact met medewerkers binnen het bedrijf en je gaat in gesprek met potentiële werknemers. Omschrijf jij jezelf als erg sociaal? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Waar kun je aan de slag als HR medewerker?

Een baan in de HR sector kan heel divers ingevuld worden omdat je in verschillende branches en soorten bedrijven terecht kunt komen. Je kunt bijvoorbeeld in de zakelijke dienstverlening of voor de overheid aan de slag. Bij welk bedrijf je ook aan de slag gaat; jij adviseert en helpt het personeel.

Solliciteer direct!

Ben je toe aan een stap in je carrière als HR medewerker? Bekijk dan direct alle openstaande vacatures en solliciteer eenvoudig online. Staat jouw ideale functie er nog niet bij? Meld je dan aan voor ons job alert en je wordt op de hoogte gehouden van vacatures die bij jouw wensen en doelen aansluiten.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details