Vacature installatiemonteur


Wil jij aan de slag als installatiemonteur? Bij careerdesQ kijken we naar jou als persoon. We vinden het belangrijk om te kijken naar wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Wat jij ook belangrijk vindt in je werk, wij regelen het voor je. Bekijk onze vacatures en wie weet werk jij straks als installatiemonteur op een plek die helemaal bij jou past!

Geen vacatures gevonden

Wat houdt een baan als installatiemonteur in?

Als installatiemonteur kan je verschillende soorten installaties aanleggen en verschillende taken uitvoeren. Denk aan installaties voor de centrale verwarming, gas, water of vloerverwarming. Een installatiemonteur kan verwarmingen, waterleidingen en gasleidingen aanleggen. Je hebt kennis nodig van technische systemen en je moet verstand hebben van veiligheidsrisico’s die bij het vak horen. Ook is het belangrijk dat je tekeningen kan lezen. Je moet goed kunnen afstemmen met ander bouwpersoneel om de werkzaamheden goed uit te voeren.

Waar kun je aan de slag als installatiemonteur?

Als installatiemonteur ga je vaak aan de slag bij een installatiebedrijf. Ook is het mogelijk dat je bij een bedrijf aan de slag gaat die keukens en badkamers verkoopt. Je voert projecten uit in de woningbouw, utiliteit en industrie. Bij nieuwbouw installaties zijn er vaak tekeningen aanwezig die jij als installatiemonteur moet snappen. Bij renovatie zijn tekeningen vaak minder aanwezig, waardoor je zelf het inzicht moet hebben om systemen te analyseren. Heb jij een flexibele instelling en wil jij blijven leren? Ga dan aan de slag bij careerdesQ als installatiemonteur!

Solliciteer direct!

Solliciteer nu als je toe bent aan een stap in je carrière als installatiemonteur! Bekijk alle openstaande vacatures en solliciteer eenvoudig online. Je kunt je ook direct inschrijven bij careerdesQ, zodat wij op zoek gaan naar een opdrachtgever die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Het belangrijkste is dat jij aangeeft waar jij naar op zoek bent en in welke regio!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details