Vacature logistiek medewerker


Wil jij aan de slag als logistiek medewerker of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan helpen we je bij careerdesQ graag verder. Aan de hand van jouw wensen en behoeften gaan we aan de slag om een geschikte vacature voor je te vinden. Bekijk alle openstaande vacatures en vind de vacature die bij jou past!

Geen vacatures gevonden

Wat houdt een baan als logistiek medewerker in?

Als logistiek medewerker vervul je een uitvoerende en organiserende functie in een magazijn en/of distributiecentrum. Zo ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van levering tot verzending. Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het laden en lossen van goederen, verpakken, goederen verzamelen en orders verzendklaar maken. Ook komt er in sommige gevallen administratief werk bij kijken.

Waar kun je aan de slag als logistiek medewerker?

Je kan aan de slag bij bedrijven met (grote) distributiecentra, loodsen of magazijnen. Dit zijn bijvoorbeeld groothandels, supermarkten, postorderbedrijven of online winkels. Wil jij aan de slag als logistiek medewerker? Bij careerdesQ zorgen we ervoor dat je de baan vindt die precies bij jou past.

Schrijf je in en solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden van een bepaalde vacature? Solliciteer dan eenvoudig online! Heb je toch nog twijfels? Dan kun je je ook direct inschrijven bij careerdesQ. Dan gaan wij voor je aan de slag om de juiste vacature als logistiek medewerker te vinden! 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details