Vacature onderhoudsmonteur


Kom jij werken als onderhoudsmonteur via careerdesQ? Samen kijken we naar wat jij belangrijk vindt in je werk, zodat jij op de juiste plek terecht komt. Wij regelen het voor je, zodat jij kan doen waar je goed in bent. Bekijk eens onze vacatures voor onderhoudsmonteur en vind de vacature die helemaal bij jou past!

Geen vacatures gevonden

Wat houdt een baan als onderhoudsmonteur in?

Als onderhoudsmonteur onderhoudt jij apparatuur. Zo houdt jij je bezig met het repareren, afstellen, inspecteren en testen hiervan. Ook los je storingen op die de apparatuur heeft. Je hebt een brede kennis van verschillende onderhoudswerkzaamheden en weet deze kennis in de praktijk te brengen. Soms werk je onregelmatig, dus als onderhoudsmonteur is het belangrijk dat je flexibel bent!

Waar kun je aan de slag als onderhoudsmonteur?

Je kunt in veel verschillende soorten bedrijven aan de slag. Als onderhoudsmonteur kun je werken bij een productiebedrijf, landbouwbedrijf, energiemaatschappij of woningbouwcorporaties. Het gaat om bedrijven waar met relatief veel apparatuur wordt gewerkt. Het is mogelijk om via ons een opdracht te doen, of om direct in dienst te treden. . Heb jij een flexibele instelling en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag bij careerdesQ als onderhoudsmonteur!

Solliciteer direct!

Solliciteren kan gemakkelijk via onze website. Je kunt je direct inschrijven, zodat wij gaan kijken welke vacature bij jou past. Geeft dan ook aan wat je persoonlijke wensen en behoeften zijn bij een nieuwe job. Je kunt ook onze vacatures bekijken en direct zien of er iets interessants voor jou tussen zit. Bekijk alle openstaande vacatures hierboven!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details