Vacature recruiter


Wil jij werken als recruiter? Bij careerdesQ zorgen we dat jij op je plek zit, door te kijken naar jouw persoonlijke wensen. Jij hoort bij ons team, die oprechte interesse heeft in wie jij bent en wat jou bezig houdt. Bekijk onze vacatures en wie weet werk jij straks als recruiter op de plek die bij jou past!

Geen vacatures gevonden

Wat houdt een baan als recruiter in?

Als recruiter werf en selecteer jij personeel, om een openstaande vacature te vervullen. Hierbij maak jij gebruik van je eigen netwerk, je kennis van de markt en andere bronnen. Als recruiter heb je een divers takenpakket. Zo stel jij bijvoorbeeld een functieprofiel in van een specifieke vacature, je selecteert en benadert interessante kandidaten die passen bij het functieprofiel en je beantwoordt ontvangen sollicitaties. Daarnaast administreer je alle contactmomenten, cv’s etc. binnen een recruitment softwaresysteem. De kerntaak van een recruiter is het matchen van de wensen van de werkgever met de wensen van de werknemer.

Waar kun je aan de slag als recruiter?

Je kan als recruiter aan de slag bij verschillende soorten bedrijven. Zo kun je werken bij grotere firma’s, maar ook bij uitzendbureaus, detacheringsbureaus of werving-en-selectiebureaus. Een baan als recruiter kan heel divers ingevuld worden omdat je in verschillende branches terecht kunt komen. Als recruiter in een bedrijf werk je samen met bijvoorbeeld HR-managers, salarisadministrateurs, marketing managers of projectleiders.

Solliciteer direct!

Ben je toe aan een stap in je carrière als recruiter? Bekijk dan direct alle openstaande vacatures en solliciteer eenvoudig online. Staat jouw ideale functie er nog niet bij? Meld je dan aan voor ons job alert en je wordt op de hoogte gehouden van vacatures die bij jouw wensen en doelen aansluiten.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details