Vacature recruiter


Wil jij werken als recruiter? Bij careerdesQ zorgen we dat jij op je plek zit, door te kijken naar jouw persoonlijke wensen. Jij hoort bij ons team, die oprechte interesse heeft in wie jij bent en wat jou bezig houdt. Bekijk onze vacatures en wie weet werk jij straks als recruiter op de plek die bij jou past!

Recruiter careerdesQ, 36 - 40 uur per week, Oss

Werken met enthousiaste, eerlijke en gedreven collega's, dat is iets voor jou! Als recruiter heb je bij ons een dynamische functie met een divers takenpakket. Uitdaging en afwisseling maakt het werk leuk en daar deins je niet voor terug. Ben jij op korte termijn beschikbaar voor 36-40 uur per week en heb je een commerciële drive? 

Recruiter zorgdesQ, 32-40 uur per week, Breda

ZorgdesQ is op zoek naar versterking van een recruiter! Als recruiter heb je bij ons een dynamische functie met een divers takenpakket. Wil jij werken in een enthousiast, hecht team waar naast hard werken ook veel gelachen wordt? De werksfeer is informeel maar professioneel en de lijnen in onze organisatie zijn kort. Het werken bij zorgdesQ is dynamisch en eigen inbreng en initiatief wordt erg gewaardeerd. Meer weten? Lees dan snel verder.

Recruiter careerdesQ, 36 - 40 uur per week, Breda

Een super gave werkplek in hartje Breda en onderdeel zijn van een klein hecht team waar naast hard gewerkt ook veel gelachen wordt? Dat kan als recruiter bij careerdesQ! Je hebt bij ons een dynamische functie met een divers takenpakket. Uitdaging en afwisseling maakt het werk leuk en daar deins je niet voor terug. Ben jij op korte termijn beschikbaar voor 36-40 uur per week en heb je een commerciële drive?

Wat houdt een baan als recruiter in?

Als recruiter werf en selecteer jij personeel, om een openstaande vacature te vervullen. Hierbij maak jij gebruik van je eigen netwerk, je kennis van de markt en andere bronnen. Als recruiter heb je een divers takenpakket. Zo stel jij bijvoorbeeld een functieprofiel in van een specifieke vacature, je selecteert en benadert interessante kandidaten die passen bij het functieprofiel en je beantwoordt ontvangen sollicitaties. Daarnaast administreer je alle contactmomenten, cv’s etc. binnen een recruitment softwaresysteem. De kerntaak van een recruiter is het matchen van de wensen van de werkgever met de wensen van de werknemer.

Waar kun je aan de slag als recruiter?

Je kan als recruiter aan de slag bij verschillende soorten bedrijven. Zo kun je werken bij grotere firma’s, maar ook bij uitzendbureaus, detacheringsbureaus of werving-en-selectiebureaus. Een baan als recruiter kan heel divers ingevuld worden omdat je in verschillende branches terecht kunt komen. Als recruiter in een bedrijf werk je samen met bijvoorbeeld HR-managers, salarisadministrateurs, marketing managers of projectleiders.

Solliciteer direct!

Ben je toe aan een stap in je carrière als recruiter? Bekijk dan direct alle openstaande vacatures en solliciteer eenvoudig online. Staat jouw ideale functie er nog niet bij? Meld je dan aan voor ons job alert en je wordt op de hoogte gehouden van vacatures die bij jouw wensen en doelen aansluiten.