Vacature salarisadministrateur


Ben jij op zoek naar een vacature voor de functie salarisadministrateur? Een salarisadministrateur houdt zich voornamelijk bezig met alle administratie en uitbetaling van loon aan werknemers en wordt ook wel payroll medewerker genoemd. Een salarisadministrateur valt vaak onder de afdeling HRM of financiële administratie.

Geen vacatures gevonden

Wat zijn de taken van een salarisadministrateur?

Als medewerker salarisadministratie is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en gek bent op cijfers. De taken die bij deze functie horen zijn onder andere het verzorgen van de debiteuren- en crediteurenadministratie, het bijhouden van urenadministratie, het controleren van declaraties, het muteren van stamgegevens voor salarisadministratie en het uitbetalen van loon. Een hele veelzijdige functie waarbij je verantwoordelijkheid draagt, maar ook het sociale aspect is hierbij van belang. Alle medewerkers kunnen bij jou terecht met vragen over hun salarisstrook, declaraties of bijvoorbeeld pensioen. 

Waar kun je werken als medewerker salarisadministratie?

Grote bedrijven en organisaties hebben vaak een HRM afdeling of financiële afdeling waar een salarisadministrateur werkt. Je kunt dus zelf kijken welk soort branche het beste bij jou past, bijvoorbeeld in de zorg, onderwijs of juist het bedrijfsleven. Als medewerker salarisadministratie werk je veel samen met collega’s die een functie als hr medewerker, accountant of medewerker van de financiële administratie hebben.

Direct solliciteren

Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Bekijk dan direct de openstaande vacatures bij careerdesQ. Wij helpen jou graag met het vinden van de juiste baan die 100% bij jou past. Je kunt op ons rekenen in het hele sollicitatieproces én daarna. Als jouw droombaan momenteel niet tussen onze vacatures staat kun je je vrijblijvend aanmelden voor een job alert.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details