Vacature servicemonteur

Ben jij een servicemonteur die houdt van afwisseling? Ga dan aan de slag via careerdesQ en vind dé baan die helemaal bij jou past. We hebben vacatures bij verschillende soorten bedrijven, die wellicht aansluiten bij wat jij belangrijk vindt. Ben jij benieuwd welke vacature bij jou past? Bekijk dan onderstaande vacatures om te kijken of er iets interessants tussen staat. Staat jouw baan er niet tussen? Je kunt je ook direct bij ons inschrijven en aangeven waar je dan wel naar op zoek bent.

Servicemonteur, omgeving Oss

Ben jij een servicemonteur, die kennis heeft van koelinstallaties en klimaatinstallaties (luchtbehandeling en regeltechniek)? Bekijk dan snel deze vacature. Wij bieden jou een baan waar jij als persoon centraal staat en waar jij je verder in kan ontwikkelen!

Klusmonteur (kleine werkzaamheden), omgeving Oss

Werk jij graag werken aan diverse kleine klussen? Je gaat aan de slag met het vervangen van ketels, radiatoren, pompen en aanpassen van leidingwerk. Dit ga je doen bij een familiebedrijf die continu in beweging is en jij krijgt de kans op je verder te ontwikkelen. 

Service technicus, omgeving Oss

Wil jij werken in een gezellig en ambitieus team? Ga dan als servicetechnicus aan de slag. Gebruik nu al jouw kennis van ketels, regeltechniek en luchtbehandelings- en koelinstallaties!

 

Wat doe je als servicemonteur?

Als servicemonteur onderhoudt jij machines en apparaten bij klanten op locatie. Welke taken jij precies uitvoert, hangt af van het specifieke werkgebied. Het gaat vaak om periodieke onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan het verhelpen van problemen bij een storing. Jij stemt werkzaamheden af met de klant en houdt je ook bezig met het bestellen van materialen, rapporteren over de werking van machines en het invullen van werkbonnen.

Waar kun je aan de slag als servicemonteur?

Als je via careerdesQ gaat werken kan je aan een opdracht gaan werken bij één van onze opdrachtgevers, maar het kan ook zijn dat je direct in dienst treedt. Over het algemeen zijn onze opdrachtgevers technische organisaties. Je gaat aan de slag met andere monteurs bij klanten van de desbetreffende organisatie. Het verschilt per opdrachtgever of je ook avond- of nachtdiensten draait.

Eenvoudig solliciteren of contact opnemen

Zit er een vacature bij die bij jou past? Je kunt via onze website eenvoudig solliciteren en je cv meesturen. Heb je je cv niet bij de hand? Geen probleem! Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever direct contact met de recruiter? Bellen is sneller! Het is natuurlijk ook mogelijk om een WhatsApp-bericht of e-mail te sturen.