Vacature technisch beheerder


Wil jij graag aan de slag als technisch beheerder? Bekijk dan de vacatures bij careerdesQ. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in wie jij bent en wat jou bezig houdt. Samen brengen we je wensen en doelen in kaart. Met jouw persoonlijke profiel gaan we op zoek naar de opdrachtgever die het beste bij jou past!

Geen vacatures gevonden

Wat houdt een baan als technisch beheerder in?

Als technisch beheerder voer jij het technisch beheer van ondersteunde applicaties en databases uit. Ook ondersteun je een projectleider en beheer je onderhoudscontracten. Jij kunt werken met standaard software, maar ook met ontwikkelde maatwerkoplossingen waar het desbetreffende bedrijf mee werkt. In veel bedrijven zie je terug dat Oracle en Microsoft (SharePoint) primaire lijnen zijn. Wil jij graag bezig zijn met de meest uiteenlopende projecten als technisch beheerder? Bekijk dan snel of er een vacature voor jou tussen zit!

Waar kun je aan de slag als technisch beheerder?

Als technisch beheerder kun jij in veel verschillende bedrijven terecht komen. Vaak werk je aan proactieve beheer werkzaamheden of taken voor een project waar je aan werkt. Afhankelijk van de kennis en kunde die jij hebt, variëren je werkzaamheden van operationeel niveau tot aan tactisch beheer. Bij welk bedrijf je ook aan de slag gaat; jij richt je op het ontzorgen en snel bedienen van de klant.

Solliciteer direct!

Wil jij een volgende stap in je carrière maken als technisch beheerder? Bekijk dan alle openstaande vacatures. Solliciteren kan eenvoudig online. Laat het ons weten als jouw ideale functie er nog niet tussen staat. Schrijf je bij ons in en laat weten hoe jouw ideale functie er dan wel uit ziet! . 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details