Vacature tekenaar


Wil jij werken als technisch tekenaar? Bij careerdesQ vinden we het belangrijk dat jij op de plek zit die bij jou past. Door te kijken naar wie jij bent en wat jij belangrijk vindt, maken wij de juiste match met één van onze opdrachtgevers. Wil jij snel aan de slag in een team die bij jou past? Bekijk of er een geschikte vacature bij zit!

Geen vacatures gevonden

Wat houdt een baan als technisch tekenaar in?

Als technisch tekenaar werk je met tekenprogramma’s zoals AutoCAD, TEKLA en Revit. Daarnaast maak je berekeningen, detailtekeningen en je werkt schetsen en ontwerpen uit in 2D of 3D voor de productie. Ook het ontwerpen van machines, constructies, apparaten, gebouwen of installaties gaat jou gemakkelijk af. Jij bent een onmisbare schakel aan het begin van ieder project. Vanuit het eerste ontwerp zorg jij ervoor dat er een productietekening ontstaat.

Waar kun je aan de slag als technische tekenaar?

Als technisch tekenaar kan je aan de slag in uiteenlopende richtingen. Bijvoorbeeld binnen de metaalindustrie of machinebouw. Je werkt vooral in een tekenkamer of in het bedrijfsbureau. Samen met de leidinggevende van onze opdrachtgever overleg jij wat er moet gebeuren. Je gaat op zoek naar schetsen, aan te passen tekeningen en ontwerpen en bekijkt hoe je kunt beginnen. Bij onduidelijkheden overleg je met de andere medewerkers binnen het bedrijf.

Solliciteer direct!

Solliciteer nu als je toe bent aan een stap in je carrière als technisch tekenaar! Bekijk of de juiste vacature er voor jou bij zit. Staat jouw ideale functie er nog niet bij? Meld je dan aan voor ons job alert en je wordt op de hoogte gehouden van vacatures die bij jouw wensen en doelen aansluiten.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details