Vacature werkvoorbereider


Op zoek naar een baan als werkvoorbereider? Bij careerdesQ zijn we benieuwd naar jouw wensen en doelen en gaan we op zoek naar de juiste stap in jouw carrière. Bekijk de openstaande vacatures voor werkvoorbereider en solliciteer direct online! Zit er niks bij wat helemaal bij jou past? Schrijf je dan gerust in voor ons job alert en je hoort het direct als we een interessante vacature voor je hebben.

Geen vacatures gevonden

Wat doe je als werkvoorbereider?

Een werkvoorbereider is actief in de technische branche. Taken van een werkvoorbereider zijn onder andere het calculeren en voorbereiden van alle werkzaamheden. Denk hierbij aan het maken van werktekeningen, inkoop van materialen en het maken van werkinstructies. Het is een erg brede functie met veel afwisseling. Een werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het voldoen aan alle voorwaarden om met een project te mogen starten. Hierbij heeft hij of zij drie rollen: calculator, planner en technisch tekenaar. Heb jij dus affiniteit met techniek, ben je sociaal en nauwkeurig? Dan is deze functie geschikt voor jou!

Waar kun je aan de slag als werkvoorbereider?

Als werkvoorbereider ga je meestal aan de slag bij een technisch bedrijf, architectenbureau, ingenieursbureau of aannemersbedrijf. Bij wat voor soort bedrijf je ook aan de slag gaat, je bent altijd met veel mensen in gesprek om tot de juiste plannen te komen. Je kunt zowel met bestaande bouw als nieuwbouw in aanraking komen, van woningen tot industriële panden. 

Eenvoudig solliciteren of inschrijven

Wil je starten als werkvoorbereider of een volgende stap in je carrière maken? Bekijk dan nu de openstaande vacatures bij careerdesQ en je kunt direct online solliciteren. Het is ook mogelijk om je direct in te schrijven. Wij gaan dan op zoek naar een opdrachtgever die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details