Werkgevers


Onze werkwijze met werkgevers

Als partner werken wij graag samen met bedrijven die op zoek zijn naar werknemers voor een langdurige opdracht of een vaste baan. We doen dit door vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen. Ons team gaat samen met jou aan de slag om een oplossing te vinden voor jouw personeelstekorten. 

Ons doel is altijd om de juiste match te vinden. We letten dan ook niet alleen op hard skills, maar ook zeker op soft skills. We gaan het gesprek aan en kijken niet alleen naar een CV. We zijn betrokken en open, want in verbinding staan met al onze relaties vinden we belangrijk. 

Laat ons weten waar jouw organisatie naar op zoek is! Dan plannen we een afspraak in om onze potentiële samenwerking te bespreken.

  Neem contact met ons op

  Overweeg je om samen te werken met ons? Dan kun je op verschillende manier contact opnemen. Laat een terugbelverzoek achter of bel ons via 085 – 273 22 52. Onze sales consultant Guillaume bespreekt graag de mogelijkheden met jou.

  Kennismaken

  Een goede samenwerking begint met een goede kennismaking. We komen graag langs bij jouw organisatie, zodat we niet alleen de organisatie maar ook jou leren kennen. Tijdens deze kennismaking bespreken we de wijze van samenwerking en schetsen we een duidelijk beeld van de kandidaat die jij zoekt. Je krijgt twee vaste contactpersonen: een recruiter en een sales consultant.

  Raamovereenkomst

  Samen tekenen we de raamovereenkomst. In de raamovereenkomst zetten we alle voorwaarden en tarieven.

  Kandidaat aan het werk

  Onze samenwerking gaat van start en de eerste plaatsing is een feit, één van onze kandidaten gaat bij jou aan het werk. Tijdens onze samenwerking blijven we in contact en kun je ons telefonisch, per e-mail of via WhatsApp bereiken.

  Evaluatie

  Jaarlijks evalueren we onze samenwerking. We evalueren de werkende kandidaten en hoe de samenwerking verloopt. Wanneer het nodig is sturen we bij en maken we duidelijke afspraken.

  Service

  Naast onze dienstverlening bieden we onze klanten nog veel meer. We fungeren bijvoorbeeld graag als sparringpartner voor jouw organisatie. Op social media delen we berichten die interessant zijn voor jou, maar ook voor onze kandidaten. Onze social media gebruiken we dus ook om jouw vacatures te delen.

  Review

  Jouw mening is belangrijk voor ons! Hoe ervaar jij onze samenwerking? Laat een review achter via Google.

  Borrels

  Jaarlijks organiseren we een klantenevent, om verbinding te creëren en als blijk van waardering.

  Referenties


  Via LinkedIn ben ik een aantal maanden geleden in contact gekomen met Careerdesq. Mijn ervaring met Careerdesq is zeer positief. Na een eerste en prettige kennismaking met de recruiter van Careerdesq, ben ik voorgesteld aan de opdrachtgever. Ter voorbereiding op het gesprek met de opdrachtgever heb ik van de recruiter tips gekregen om het sollicitatiegesprek met de opdrachtgever te voeren. Dit zijn waardevolle tips geweest. De communicatie tussen de recruiter en mij is altijd goed verlopen en ze heeft mij altijd op de hoogte gehouden van de laatste stand van zaken. 

  Het gesprek met de opdrachtgever heeft ertoe geleid dat ik per 1 maart jl. ben begonnen met een nieuwe uitdaging! Nogmaals hartelijk dank voor jullie bemiddeling.

  Masja

  Door careerdesQ werd ik benaderd voor een leuke functie als coördinator bij de GGD. Na het sollicitatiegesprek ben ik geselecteerd voor de functie. Dit mede dankzij de professionele en betrokken werkwijze van de recruiters. Nadat alles rond was, bleven ze erg betrokken bij mijn werkzaamheden. Ik voel me erg gesteund en de samenwerking verloopt erg prettig. Ik kan careerdesQ meer dan aanbevelen!

  Desiree

  Mijn ervaring met careerdesq is buitengewoon positief te noemen. Ik kon er altijd terecht met allerhande vragen. Altijd vriendelijk en behulpzaam en, ook niet onbelangrijk, de betalingen waren altijd op tijd en duidelijk uitgewerkt op mijn loonstrook. Ook met de opdrachtgever was er een goed contact. Ik zou ieder aanbevelen om zich bij careerdesQ aan te melden. Van mij krijgen ze een dikke 10!

  Meichel

  Dit was mijn eerste ervaring met een uitzendbureau en ik kan niet anders zeggen dan TOP! Na een heel prettig en vooral persoonlijk gesprek met een medewerker van careerdesQ ging ik vol zelfvertrouwen het tweede gesprek in. CareerdesQ neemt echt de tijd om te luisteren naar jouw wensen en ideeën. Wat geleidt heeft tot een fantastisch resultaat, een nieuwe baan!

  Marcia