Werkgevers


Onze werkwijze met werkgevers

Als partner werken wij graag samen met bedrijven die op zoek zijn naar werknemers voor een langdurige opdracht of een vaste baan. We doen dit door vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen. Ons team gaat samen met jou aan de slag om een oplossing te vinden voor jouw personeelstekorten. 

Ons doel is altijd om de juiste match te vinden. We letten dan ook niet alleen op hard skills, maar ook zeker op soft skills. We gaan het gesprek aan en kijken niet alleen naar een CV. We zijn betrokken en open, want in verbinding staan met al onze relaties vinden we belangrijk. 

Laat ons weten waar jouw organisatie naar op zoek is! Dan plannen we een afspraak in om onze potentiële samenwerking te bespreken.

  Neem contact met ons op

  Overweeg je om samen te werken met ons? Dan kun je op verschillende manier contact opnemen. Laat een terugbelverzoek achter of bel ons via 085 – 273 22 52.

  Kennismaken

  Een goede samenwerking begint met een goede kennismaking. We komen graag langs bij jouw organisatie, zodat we niet alleen de organisatie maar ook jou leren kennen. Tijdens deze kennismaking bespreken we de wijze van samenwerking en schetsen we een duidelijk beeld van de kandidaat die jij zoekt. Je krijgt twee vaste contactpersonen: een recruiter en een sales consultant.

  Raamovereenkomst

  Samen tekenen we de raamovereenkomst. In de raamovereenkomst zetten we alle voorwaarden en tarieven.

  Kandidaat aan het werk

  Onze samenwerking gaat van start en de eerste plaatsing is een feit, één van onze kandidaten gaat bij jou aan het werk. Tijdens onze samenwerking blijven we in contact en kun je ons telefonisch, per e-mail of via WhatsApp bereiken.

  Evaluatie

  Jaarlijks evalueren we onze samenwerking. We evalueren de werkende kandidaten en hoe de samenwerking verloopt. Wanneer het nodig is sturen we bij en maken we duidelijke afspraken.

  Service

  Naast onze dienstverlening bieden we onze klanten nog veel meer. We fungeren bijvoorbeeld graag als sparringpartner voor jouw organisatie. Op social media delen we berichten die interessant zijn voor jou, maar ook voor onze kandidaten. Onze social media gebruiken we dus ook om jouw vacatures te delen.

  Review

  Jouw mening is belangrijk voor ons! Hoe ervaar jij onze samenwerking? Laat een review achter via Google.

  Borrels

  Jaarlijks organiseren we een klantenevent, om verbinding te creëren en als blijk van waardering.

  Referenties


  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details