Werkgevers


Als partner werken wij graag samen met bedrijven die op zoek zijn naar werknemers voor een langdurige opdracht of een vaste baan. We doen dit door vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen. Ons team gaat samen met jou aan de slag om een oplossing te vinden voor jouw personeelstekorten. 

Ons doel is altijd om de juiste match te vinden. We letten dan ook niet alleen op hard skills, maar ook zeker op soft skills. We gaan het gesprek aan en kijken niet alleen naar een CV. We zijn betrokken en open, want in verbinding staan met al onze relaties vinden we belangrijk. 

Laat ons weten waar jouw organisatie naar op zoek is! Dan plannen we een afspraak in om onze potentiële samenwerking te bespreken. 

Laat je gegevens achter,
dan bel ik je terug!

  Onze werkwijze in 4 stappen


  Kennismaken

  Een goede samenwerking begint met een goede kennismaking. We komen dan ook graag langs, zodat we niet alleen de organisatie maar ook jou leren kennen. Wie zijn jullie, waar staan jullie voor en waar ligt jullie behoefte?

  Samenwerken

  We hebben graag persoonlijk contact. Betrokkenheid is niet voor niets één van onze kernwaarden. Vanuit careerdesQ krijg je dan ook een vast contactpersoon. Met diegene maak je afspraken over de wijze van samenwerken. Die afspraken komen samen met de voorwaarden en tarieven in een overeenkomst te staan. We zijn én blijven betrokken bij het gehele proces, onze kandidaten en ons gezamenlijk belang. Dat wil ook zeggen dat we regelmatig contact hebben, zodat we onze samenwerking kunnen evalueren en mocht het nodig zijn bijsturen.

  Kandidaten

  Onze kandidaten kwalitatieve begeleiding bieden is iets wat we bij careerdesQ belangrijk vinden. Op deze manier borgen we namelijk hun persoonlijke ontwikkeling, vakkundigheid en werkplezier. Dat maakt dat werkgevers erop kunnen vertrouwen dat careerdesQ het juiste personeel voor hen vindt.

  Ontzorgen

  Wij zijn de schakel tussen werkgever en kandidaat. Het gezamenlijk belang is hierbij altijd onze hoogste prioriteit. Je mag van ons verwachten dat we met jou en je organisatie meedenken en dat we je voorzien van eerlijk en gedegen advies. Wij zorgen voor eenvoudige processen en heldere communicatie.

  Referenties


  Door careerdesQ werd ik benaderd voor een leuke functie als coördinator bij de GGD. Na het sollicitatiegesprek ben ik geselecteerd voor de functie. Dit mede dankzij de professionele en betrokken werkwijze van de recruiters. Nadat alles rond was, bleven ze erg betrokken bij mijn werkzaamheden. Ik voel me erg gesteund en de samenwerking verloopt erg prettig. Ik kan careerdesQ meer dan aanbevelen!

  Desiree

  Eens moet de eerste keer zijn. Dat geldt ook voor de samenwerking tussen careedesQ en Gébos B.V. Contacten verliepen soepel en professioneel. Gemaakte afspraken worden vanzelfsprekend netjes gehanteerd. Een prettige samenwerking die opvolging verdient.

  Perry – Gébos B.V.

  Mijn ervaring met careerdesq is buitengewoon positief te noemen. Ik kon er altijd terecht met allerhande vragen. Altijd vriendelijk en behulpzaam en, ook niet onbelangrijk, de betalingen waren altijd op tijd en duidelijk uitgewerkt op mijn loonstrook. Ook met de opdrachtgever was er een goed contact. Ik zou ieder aanbevelen om zich bij careerdesQ aan te melden. Van mij krijgen ze een dikke 10!

  Meichel

  De samenwerking met de medewerkers van careerdesQ is erg prettig. Er wordt snel geschakeld en de juiste match voor onze opdracht is gevonden. Ik hoop onze samenwerking op deze wijze te kunnen continueren.

  Louise – Pleyade

  Mijn eerste kennismaking was met Jordy van der Sluijs (zorgdesQ) tijdens Talent Event in Oss. Aangezien ik een administratieve achtergrond heb, werd ik doorverwezen naar een medewerker van careerdesQ. Tijdens het oriënterend gesprek werd er eerst gekeken naar je persoonlijkheid en vanuit daar verder gezocht naar een passende functie. Ik heb het gesprek ervaren als prettig, waarbij het goede in je naar boven wordt gehaald. Dankzij careerdesQ begin ik binnenkort bij mijn nieuwe werkgever. Een absolute aanrader!

  Esther

  Een paar maanden geleden zijn wij gebeld door een medewerker van careerdesQ, naar aanleiding van de vacature voor pedagogisch medewerker in de kinderopvang die wij open hadden staan. Hierna is er erg prettig contact geweest met careerdesQ. Zij houden zich aan de afspraken en denken mee met onze organisatie. Wij waren namelijk echt op zoek naar nieuwe medewerkers die binnen onze organisatie zouden passen. Dat is een functieprofiel die vrij specifiek is, omdat wij een organisatie zijn die zich onderscheidt van de rest. Door careerdesQ is hier goed op ingespeeld en zijn er sollicitanten aan ons voorgesteld die echt binnen onze organisatie zouden passen. Inmiddels hebben wij een nieuwe medewerker mogen verwelkomen via careerdesQ, waar wij uiterst tevreden over zijn. Samen met careerdesQ gaan wij voor een lange en goede samenwerking!

  Nena – Zoete lieve Gerritje

  Dit was mijn eerste ervaring met een uitzendbureau en ik kan niet anders zeggen dan TOP! Na een heel prettig en vooral persoonlijk gesprek met een medewerker van careerdesQ ging ik vol zelfvertrouwen het tweede gesprek in. CareerdesQ neemt echt de tijd om te luisteren naar jouw wensen en ideeën. Wat geleidt heeft tot een fantastisch resultaat, een nieuwe baan!

  Marcia