Werkgevers


Het belangrijkste bezit van een organisatie zijn niet de mensen, maar de juiste mensen! Of je nu op zoek bent naar werknemers met een tijdelijke of langdurige inzet of naar meer continuïteit en een permanente oplossing voor personeelstekorten binnen het bedrijf: ons team werkt graag samen met je aan de oplossing.

Om de juiste mensen te kunnen matchen aan jouw organisatie kijken we niet alleen naar de hard skills, maar ook zeker naar de soft skills. Daarvoor is meer kennis nodig dan een CV, zodat zowel de werkgever als de werknemer baat hebben bij de juiste match. Ook vinden we het belangrijk om zelf in verbinding te staan met al onze relaties.

Vertel ons wat je zoekt! We plaatsen geheel vrijblijvend je zoekopdracht en maken graag een persoonlijke (digitale) afspraak om onze potentiële samenwerking nader te bespreken en af te stemmen.

lennekecareerdesq
Wil je meer weten over onze dienstverlening? Laat je gegevens achter, dan bel ik je terug!

  Onze werkwijze in 4 stappen


  Kennismaking en behoefte inventarisatie

  Graag komen we langs om persoonlijk kennis te maken met jou en de organisatie. Op die manier krijgen inzicht in wie jullie zijn en waar jullie voor staan. We inventariseren samen waar jullie behoefte ligt, zodat we onze dienstverlening hier naadloos op kunnen aansluiten. Of je nu op zoek bent naar nieuwe medewerkers of kennis op gebied van binden en boeien van mensen, als totaal flexpartner denken wij met onze brede dienstverlening graag met je mee.

  De samenwerking

  De afspraken die we maken over onze samenwerking, voorwaarden en tarieven leggen we vast in een overeenkomst. Met je vaste contactpersoon vanuit careerdesQ maak je vervolgens afspraken over de wijze van samenwerking. Je mag van ons verwachten dat we snel schakelen, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We zijn én blijven betrokken bij het gehele proces, onze kandidaten en ons gezamenlijk belang. Dat wil ook zeggen dat we regelmatig in contact treden om onze samenwerking te evalueren en sturen bij als dat nodig is.

  Onze kandidaten

  We geloven in kwalitatieve begeleiding van onze kandidaten. Op die manier borgen we hun persoonlijke ontwikkeling, vakkundigheid en werkplezier. Dat maakt dat onze opdrachtgevers kunnen vertrouwen dat zij via careerdesQ gemotiveerde mensen inzetten die weten wat speelt in het vakgebied.

  Ontzorging

  We zijn de schakel tussen organisatie en kandidaat. Daarbij staat het gezamenlijk belang bovenaan. Je mag van ons verwachten dat we met 100% commitment met jou en je organisatie meedenken, je voorzien van eerlijk en gedegen advies en dat we je daarbij maximaal zullen ontzorgen. Dit doen we door middel van organiseren, begeleiden en betrokken zijn bij alle partijen. We dragen tevens zorg voor eenvoudige processen en heldere communicatie.

  Vacature aanmelden


  Vertel ons wat je zoekt! We plaatsen geheel vrijblijvend je zoekopdracht en maken graag een persoonlijke afspraak om onze potentiële samenwerking nader te bespreken en af te stemmen. Hebben wij jouw interesse kunnen wekken? Vul dan snel het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct met ons in contact komen? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 085-2732252.

   Wist je dat?


   • Wij ook na plaatsing van een kandidaat in goed contact blijven? Regelmatig nemen wij telefonisch contact op met onze kandidaten of spreken we ergens af om een kopje koffie of thee te drinken.
   • Wij voor noodgevallen ook buiten kantoortijden en in het weekend bereikbaar zijn? Krijg je niemand te pakken, spreek dan een voicemailbericht in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.
   • Wij onze kandidaten (bij)scholingen aanbieden zodat zij blijvend kwalitatief goed werk kunnen leveren? Merken we na de plaatsing dat het geheugen van een kandidaat weer opgefrist moet worden, dan kijken we samen naar wat er mogelijk is.
   • Wij werken op basis van no cure no pay? Je kunt dus geheel vrijblijvend een aanvraag bij ons plaatsen.

   Referenties


   Door careerdesQ werd ik benaderd voor een leuke functie als coördinator bij de GGD. Na het sollicitatiegesprek ben ik geselecteerd voor de functie. Dit mede dankzij de professionele en betrokken werkwijze van de recruiters. Nadat alles rond was, bleven ze erg betrokken bij mijn werkzaamheden. Ik voel me erg gesteund en de samenwerking verloopt erg prettig. Ik kan careerdesQ meer dan aanbevelen!

   Desiree

   Eens moet de eerste keer zijn. Dat geldt ook voor de samenwerking tussen careedesQ en Gébos B.V. Contacten verliepen soepel en professioneel. Gemaakte afspraken worden vanzelfsprekend netjes gehanteerd. Een prettige samenwerking die opvolging verdient.

   Perry – Gébos B.V.

   Mijn ervaring met careerdesq is buitengewoon positief te noemen. Ik kon er altijd terecht met allerhande vragen. Altijd vriendelijk en behulpzaam en, ook niet onbelangrijk, de betalingen waren altijd op tijd en duidelijk uitgewerkt op mijn loonstrook. Ook met de opdrachtgever was er een goed contact. Ik zou ieder aanbevelen om zich bij careerdesQ aan te melden. Van mij krijgen ze een dikke 10!

   Meichel

   De samenwerking met de medewerkers van careerdesQ is erg prettig. Er wordt snel geschakeld en de juiste match voor onze opdracht is gevonden. Ik hoop onze samenwerking op deze wijze te kunnen continueren.

   Louise – Pleyade

   Mijn eerste kennismaking was met Jordy van der Sluijs (zorgdesQ) tijdens Talent Event in Oss. Aangezien ik een administratieve achtergrond heb, werd ik doorverwezen naar een medewerker van careerdesQ. Tijdens het oriënterend gesprek werd er eerst gekeken naar je persoonlijkheid en vanuit daar verder gezocht naar een passende functie. Ik heb het gesprek ervaren als prettig, waarbij het goede in je naar boven wordt gehaald. Dankzij careerdesQ begin ik binnenkort bij mijn nieuwe werkgever. Een absolute aanrader!

   Esther

   Een paar maanden geleden zijn wij gebeld door een medewerker van careerdesQ, naar aanleiding van de vacature voor pedagogisch medewerker in de kinderopvang die wij open hadden staan. Hierna is er erg prettig contact geweest met careerdesQ. Zij houden zich aan de afspraken en denken mee met onze organisatie. Wij waren namelijk echt op zoek naar nieuwe medewerkers die binnen onze organisatie zouden passen. Dat is een functieprofiel die vrij specifiek is, omdat wij een organisatie zijn die zich onderscheidt van de rest. Door careerdesQ is hier goed op ingespeeld en zijn er sollicitanten aan ons voorgesteld die echt binnen onze organisatie zouden passen. Inmiddels hebben wij een nieuwe medewerker mogen verwelkomen via careerdesQ, waar wij uiterst tevreden over zijn. Samen met careerdesQ gaan wij voor een lange en goede samenwerking!

   Nena – Zoete lieve Gerritje

   Dit was mijn eerste ervaring met een uitzendbureau en ik kan niet anders zeggen dan TOP! Na een heel prettig en vooral persoonlijk gesprek met een medewerker van careerdesQ ging ik vol zelfvertrouwen het tweede gesprek in. CareerdesQ neemt echt de tijd om te luisteren naar jouw wensen en ideeën. Wat geleidt heeft tot een fantastisch resultaat, een nieuwe baan!

   Marcia