Zorg vacatures bij careerdesQ


Wil jij het verschil maken in de levens van anderen? Heb je veel verantwoordelijkheid en ben je mensgericht? En ben je continu op zoek naar uitdaging? Dan is werken in de zorg perfect voor jou weggelegd. 

Ben jij op zoek naar een vacature in de zorg, in de praktijk of juist achter de schermen? Bekijk dan hier de openstaande vacatures. Ontvang je graag hulp bij het maken van je keuze, twijfel je of jouw profiel past bij een van de vacatures of staat de gewenste vacature er nog niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Webshop medewerker, 16-20 uur per week, omgeving Ravenstein

Wil jij graag het eerste aanspreekpunt zijn voor alle vragen van (internationale) klanten? Ga dan aan de slag bij onze opdrachtgever als webshop medewerker. Onze opdrachtgever biedt al meer dan 20 jaar diverse effectieve oplossingen tegen bed- en broekplasproblemen in meer dan 45 verschillende landen. 

Waarom kiezen voor careerdesQ?

 

Wat is een zorgmedewerker?

De zorg is een groeiende, uitdagende sector, waarin de vraag naar professionals groot is. Als zorgmedewerker verleen je zorg aan de mensen die dat nodig hebben, in de breedste zin van het woord. 

Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als verpleegkundige, psycholoog, doktersassistent of sociaal werker. Uitdagend werk, waarbij je met je voeten in de klei staat. Draag je liever achter de schermen jouw steentje bij in de zorg? Dan kan dat natuurlijk ook als secretaresse of planner bij een zorginstelling. 

Als zorgprofessional heb je een belangrijke taak. Jij zorgt ervoor dat mensen de zorg krijgen die ze nodig hebben om te herstellen, te leven en te groeien. Je bent er voor hen als ze het moeilijk hebben en je helpt ze op weg om (weer) de beste versie van zichzelf te worden. Een dankbare en impactvolle taak. 

Je belangrijkste taken

Werken in de zorg is een breed begrip. Wat je belangrijkste taken zijn, is daarom afhankelijk van je functie en de zorginstelling waar je werkt. Waar je onder andere aan kunt denken is: 

 

Een dag van een zorgmedewerker

Waar de functies in de zorg enorm verschillen, is ook iedere dag in het leven als zorgmedewerker verschillend. In dit geval nemen we je mee in een dag als jeugdverpleegkundige. Een gevarieerde en uitdagende functie. 

Werkdag van een zorgmedewerker

De dag van de jeugdverpleegkundige begint rustig met een kopje koffie en het bekijken van de agenda. De ene dag staat de agenda vol met afspraken, de andere dag is de jeugdverpleegkundige meer actief in de groep. 

Vandaag is een dag vol afspraken. De dag start met een afspraak met een 12-jarig meisje. De afspraak is een controle voor haar jaarlijkse vaccinaties. Er wordt bekeken of er iets is gewijzigd en welke vaccinaties dit jaar weer van belang zijn. 

Na deze afspraak staat er een vergadering op de planning met een groep ouders. De vergadering gaat over slaapproblemen bij kinderen. Al snel na deze vergadering volgt de volgende groep ouders. Zij krijgen voorlichting over gezonde voeding voor kleuters. 

De drukke ochtend zit erop. Tijd om lekker te lunchen in het zonnetje. Even het hoofd leeg maken, voordat de middag van start gaat. 

Na de lunch is er kort de tijd om het rapport van een patiënt bij te werken, waarvan de ouders zometeen op gesprek komen. Hun kind heeft gedragsproblemen die nodig besproken moeten worden. 

Maar nog voor deze afspraak komt er een 8-jarig jongetje langs. Hij maakt zich zorgen over de nieuwe school waar hij naartoe moet. Dankzij jou gaat het jongetje vol goede moed weer naar huis. Goed werk geleverd!

De ouders van het kind met gedragsproblemen komen langs. De huidige situatie en de manier van aanpak worden besproken, waarna de dag wordt afgesloten met twee tevreden ouders. Daar doe je het voor.  

 

Zorg vacatures bij careerdesQ

Het aanbod zorg vacatures bij careerdesQ is enorm breed. Functietitels die voorbij kunnen komen zijn zoal:

Naast de verschillende functies, verschillen ook de werkzaamheden per zorginstelling. Wil jij graag meer weten over een bepaalde functie of over de vacatures in de zorg- en welzijn branche? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we welke vacature perfect aansluit bij jouw profiel. 

Staat er momenteel geen vacature tussen die je aanspreekt? Schrijf je dan in om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures in de zorgbranche. Zo hoor jij als eerste welke vacatures er toegevoegd zijn aan het aanbod van careerdesQ. 

 

Salaris zorgmedewerker

De primaire arbeidsvoorwaarden spelen een belangrijke rol bij het zoeken naar een nieuwe baan. Het salaris van een zorgmedewerker is afhankelijk van verschillende factoren zoals ervaring, opleiding en de zorginstelling. 

Daarnaast zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook erg belangrijk. Denk hierbij aan reiskostenvergoeding, het gebruik van een telefoon of laptop en een eventuele zorgbonus. Belangrijk om mee te nemen in je overweging naar een nieuwe baan. 

 

Wij vinden je droombaan

CareerdesQ is werkzaam in meerdere provincies. We focussen ons op Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Limburg. Een lokale en oprechte persoonlijke aanpak is waarmee we ons onderscheiden van andere uitzendbureaus. We zijn pas tevreden wanneer we voor jou de beste match hebben gevonden. Kom eens langs en ervaar zelf de voordelen van onze aanpak. 

Wil jij in een van deze regio’s werken en is het werken in de zorg jou op het lijf geschreven? Schrijf je dan snel in en wij gaan op zoek naar dé vacature voor jou.

 

Veelgestelde vragen

Wat is de werkdruk in de zorg?

De werkdruk in de zorg- en welzijn sector kan hoog zijn. Zeker in tijden van bijvoorbeeld Corona. Echter is het een erg lonende en dankbare baan, waar je veel energie van krijgt. 

Wat zijn de vereisten voor een functie in de zorg?

De vereisten variëren afhankelijk van de functie en de instelling. Over het algemeen wordt bij een functie in de zorg een diploma als verpleegkundige, psycholoog of andere relevante opleiding vereist. Daarnaast zijn de volgende vaardigheden ook vaak een vereisten:

Wat is het salaris van een zorgmedewerker?

Het salaris van een zorgmedewerker is afhankelijk van verschillende factoren zoals ervaring, opleiding en de zorginstelling. 

Hoe solliciteer ik op een vacature?

Je kunt direct solliciteren door bij de vacature op de ‘solliciteer direct’ button te klikken. Twijfel je of de vacature wel helemaal bij je past of wil je graag hulp? Geen probleem! Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Samen gaan we voor de perfecte match. 

 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details