Zorg vacatures


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarmee je andere mensen kan helpen? Heb je veel verantwoordelijkheid en ben je mensgericht? Dan zoeken wij jou! CareerdesQ heeft meerdere vacatures in de zorg. Bekijk al onze zorg vacatures in de online vacaturebank.

Psychotherapeut, 24-36 uur per week, omgeving Goes

Omschrijf jij jezelf als creatief, initiatiefrijk en een teamplayer? Ben je daarnaast op zoek naar gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Bij deze organisatie word je voldoende uitgedaagd en behandel je stoornissen op het gebied van ADHD, Angst, depressie, persoonlijkheid en psychotrauma.

GZ Psycholoog, 24-36 uur per week, omgeving Goes

Kansen en mogelijkheden zien waar anderen dat niet zien, dat is typerend voor jou. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en vind je het fijn om je eigen werktijden in te kunnen delen tussen 8:00 en 17:30? De uren en dagen worden graag in overleg met jou bepaald en er is een mogelijkheid om deels thuis te werken. Hoe klinkt dat? 

Psychiater, 8-36 uur, omgeving Goes

Wil jij als psychiater graag werken in een klein en hecht team met ambitieuze collega's? Dan is dit echt een vacature voor jou! Niet alleen jouw collega's, maar ook de organisaties waarvoor je gaat werken is ambitieus en bezig met innovatieve behandelmethoden. Lees snel verder voor de volledige vacature. 

Regiebehandelaar, 20-36 uur per week (thuiswerken)

Heb jij als regiebehandelaar liefde voor innovatie en ben jij toe aan de volgende stap? Bij deze organisatie krijg je de ruimte om te werken op jouw manier. Je werkt vanuit de locatie die jij fijn vindt, bijvoorbeeld vanuit huis of een vakantielocatie, en deelt je tijd zelf in. Een behandeling berust volledig op evidence-based interventies en de innovatie zit in de uitvoering. Benieuwd naar de functie? 

Basispsycholoog, 20-36 uur per week (thuiswerken)

Als basispsycholoog krijg je bij deze organisatie alle ruimte om te werken zoals jij wilt. Je behandelt jouw cliënten vanuit elke gewenste locatie, waar ook in Europa, of dit nou jouw werk-, woon- of vakantielocatie is. Lees verder voor de volledige vacature! 

Meewerkend Teamleider zorg, 32-36 uur per week, omgeving Den Haag

Heb jij ervaring als leidinggevende, weet je sturing te geven aan een team en ben je toe aan een volgende stap? Wij zijn op zoek naar een Verpleegkundige niveau 4 of 5 die op basis van werving en selectie aan de slag wil als teamleider. Een goed salaris mag hierbij natuurlijk niet ontbreken! Wil je meer weten over deze uitdagende vacature? Lees dan snel verder. 

Werken in de zorg is niet voor iedereen weggelegd. Ben jij sociaal en meelevend, heb je verantwoordelijkheid en een hart van goud? Dan is werken in de zorg wellicht iets voor jou! Binnen de zorg zijn veel verschillende soorten beroepen.

Ga bijvoorbeeld aan de slag in de thuiszorg. Als verzorgende thuiszorg verzorg en ondersteun je mensen die zorg nodig hebben. De nadruk ligt op lichamelijke zorg bijvoorbeeld bij dementerenden of ouderen met lichamelijke beperkingen. Je taken als thuiszorgmedewerker zijn erg gevarieerd. Je helpt deze mensen onder anderen bij het wassen, boodschappen doen of maaltijden bereiden.

Heb jij een achtergrond in de verpleegkunde, dan kun je aan de slag als verpleegkundige. In deze functie voer je verpleegtechnische handelingen uit. Hierbij kun je denken aan katheters verzorgen en het toedienen van medicijnen via een infuus of sonde. Verder begeleid je cliënten tijdens hun ziekteproces.

CareerdesQ helpt jou met het vinden van de perfecte baan

Bij CareerdesQ staan niet de vacatures maar jij als persoon centraal. Wij bieden persoonlijk contact en zijn oprecht geïnteresseerd in jou en jouw interesses. Ben je op zoek naar een baan voor de langere termijn of ben je op zoek naar een flexibele baan in de zorg? Wij helpen je met het vinden van de perfecte baan voor jou.

Zorg banen in regio Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland en Utrecht

Wij zijn werkzaam in Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland en Utrecht. Wil jij werken in de zorg in een van deze provincies? Schrijf je dan snel in en wij gaan op zoek naar dé vacature voor jou.